Kapteeni iski sarjan tasoihin – Indians kaatui jatkoajalla

Kapteeni iski sarjan tasoihin – Indians kaatui jatkoajalla

Kuva: Ainesmedia

Miesten edustusjoukkue iski puolivälieräsarjan tasoihin, kun kapteeni Olli Laine iski ratkaisun jatkoajalla.

Ottelun avauserässä vierailijat onnistuivat olemaan pallollisempi joukkue, mutta uhrautuvasti puolustanut TPS piti Oskari Fäldenin vartioiman maalin koskemattomana ja iski omista paikoistaan terävästi. Maaleja ei kuitenkaan nähty kummassakaan päässä.

Toisessa erässä maaliverkot saatiin heilumaan, kun takana oli vajaat seitsemän ja puoli minuuttia. Juho Koskinen heitti palloa maalin eteen ja Peteris Trekse ohjasi kauniisti ilmasta sisään. Johto tuplattiin viitisen minuuttia myöhemmin, kun Aatu Koivisto pääsi tuulettamaan ensimmäistä pudotuspelimaaliaan kotiyleisön edessä.

Päätöserää oli pelattu reilut neljä minuuttia, kun Indians iski pelin tasoihin ja vierailijat nousivat tasoihin, kun erää oli jäljellä vajaat seitsemän minuuttia. Varsinaisella peliajalla ei lisäosumia enää nähty, vaan ratkaisua saatiin odotella jatkoajalle asti. Molemmilla oli omat paikkansa, mutta Kupittaan palloiluhallin digitaalit pysähtyivät aikaan 73.55 kun kapteeni Olli Laine iski sarjan tasoihin. Oskari Fälden torjui ottelussa 16 kertaa.

Puolivälierät jatkuvat keskiviikkona 20.3. Otahallissa ja Kupittaalle palataan 22.3. 18.30. Liput kotiotteluun voit ostaa painamalla tästä.