Kailiala, Hautaniemi ja Stenfors mukana Suomen MM-ryhmässä!

Kailiala, Hautaniemi ja Stenfors mukana Suomen MM-ryhmässä!

Tänään tehtiin jälleen uutta seurahistoriaa, kun joulukuussa alkaviin miesten MM-kisoihin valittiin peräti kolme TPS-pelaajaa. Kutsun Prahan koneeseen saivat hyökkääjät Miko Kailiala ja Mikko Hautaniemi sekä puolustaja Lauri Stenfors. Kailiala ja Stenfors olivat voittamassa jo kaksi vuotta sitten Suomelle mm-kultaa Latviassa, mutta Hautaniemelle tulevat kisat ovat uran ensimmäiset.

Suomen päävalmentaja Petteri Nykky kommentoi salibandyliiton tiedotteessa valintoja seuraavasti. ”Takana on 22 kuukauden työhönottohaastattelu, jonka perusteella otetaan kuukaudeksi töihin. Meillä on hyvä joukkue, ja nyt tiedetään, missä mennään. Rakenne joukkueelle on mietitty sitä ajatellen, että pelaajia joudutaan kierrättämään ja varmasti kierrätetään. Seuraavaksi sitten keskitytään siihen, miten tällä joukkueella operoidaan parhaalla mahdollisella tavalla”, päävalmentaja kertoo.

Samassa tiedotteessa Nykky puhuu myös Hautaniemen noususta kisakoneeseen. ”Hautaniemi oli jo kymmenen vuotta sitten kova ja pelasi sen jälkeen monta kautta puoliammattilaisena Sveitsissä. Hän on miehistynyt ja saanut myös arvomaailman kohdalleen niin, että urheilu kiinnostaa. Hän antoi marraskuun EFT:ssä hyvät näytöt ja iski itsensä sitä kautta joukkueeseen”, Nykky avaa TPS-hyökkääjän valintaa.

Koko TPS-perhe onnittelee herroja valinnasta joukkueeseen ja toivottaa pojille rutkasti onnea tuleviin kisoihin. Sitä ennen kyseiset pelimiehet ovat mahdollista nähdä Kupittaan Palloiluhallilla jo tulevana perjantaina kun TPS kohtaa liigan huippukamppailussa Esport Oilersin.

oilersmainos.jpg