Junioreilla tiivis peliviikko takanaan

Junioreilla tiivis peliviikko takanaan

TPS-juniorit olivat laajalla rintamalla tulessa menneellä viikolla. Alla pientä katsausta siihen miten pelit sujuivat.

B-tytöt

B-tytöt kohtasi B-tyttöjen SM-sarjan kärkipään ryhmä Northern Starsin Leaf Areenalla. Tiukka kamppailu meni lopulta vierasjoukkueelle lukemin 2-4. B-tyttöjen reippaasti kehittynyt peli ei vielä ole siirtynyt voittosarakkeeseen, mutta vielä on pelejä jäljellä.

B-tyttöjen SM-sarjan tilastot

A-nuoret:

A-nuorten tuplaviikonloppu oli menestyksekäs. Se voitti lauantaina vieraskentällä kovan Classicin kärkiottelussa ja sunnuntaina puolestaan Happee kaatui selvänumeroisesti kotikentällä. Joukkueella on vahva ote kotietuun muutama kierros ennen runkosarjan päätöstä.

A-nuorten SM-sarjan tilastot

B-pojat:

B-pojat on onnistunut kääntämään parin viikon takaisen notkahduksen takaisin pieneksi voittoputkeksi. Viikonlopun raskaalla Kuopio-Joensuu -vierasmatkalla se nappasi molemmista peleistä kolme pistettä ja taistelee niinikään vahvasti kotiedusta.

B-poikien SM-sarjan tilastot

B Akatemia:

B-Akatemia kohtasi kaksi kovaa kärkipään ryhmää ja joutui tällä kertaa toteamaan vastustajat paremmakseen. Lauantaina SPV oli kotikentällään liian kova pala, sunnuntaina Tiikerit oli niinikään edellä. 

B-poikien 1.divisioonan tilastot

C2-pojat:

C2-pojat kohtasi SBS Masku / SBS Wirmon erittäin värikkäässä paikalliskamppailussa. Paljon tapahtumia sisältänyt peli meni lopulta tiukasti TPS:n nimiin ja joukkue jatkaa pudotuspelipaikasta taistelua.

C2-poikien SM-sarjan tilastot