Junioreiden valtakunnalliset sarjat – vaikea alku mustavalkoisille

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – vaikea alku mustavalkoisille

P22 avasi kautensa lauantai-iltana Leafilla. Joukkue esitti aika ajoin mallikasta salibandyä ja hallitsi kenttätapahtumia suvereenisti. Ottelun puolessa välissä taululla komeili kotijoukkueen 6-3 johto mutta jänne ei vain kestänyt loppuun asti ja vastustaja pääsi peliin mukaan kotijoukkueen virheiden myötä. Loppulukemat lyötiin taululle vain 3 sekuntia ennen päätössummeria ja kaikki kolme sarjapistettä matkasivat Jyväskylään.

P19 isännöi sunnuntain iltapelissä LASB:n ja SB Heinolan yhteisjoukkuetta ja esitti vanhemman ikäluokan tavoin kohtuullista pallollista peliä. Vastustaja käytti kuitenkin omat hetkensä ja erikoistilanteensa tehokkaasti hyväkseen ja vasta ottelun kolmannessa erässä TPS:n pelaaminen alkoi näkyä tulostaululla. Kotijoukkue hallitsi erää suvereenisti ja siirtyi johtoon ajassa 51:11 mutta lisäosumia ei saatu aikaiseksi hyvistä tekopaikoista huolimatta. Muutama kohtalokas virhe käänsikin lopulta ottelun vastustajalle ja voittomaali näki päivänvalon vain puoli minuuttia ennen loppusummeria pisteiden lähtiessä vieraiden mukaan.

P17 joukkueen viikko oli miinusmerkkinen tuloksellisesti ja pelaajiston terveystilanteenkin muodossa. Keskiviikkona ryhmä hävisi Espoossa ja lauantaina vajaamiehinen joukkue joutui poistumaan kotikaukalosta suurinumeroinen tappio niskassaan. Parin viikon pelitauko tulee P16:lle hyvään paikkaan ja ryhmä pääsee kokoamaan rivinsä, sekä valmistautumaan rauhassa seuraavaan otteluun.

P16 aloitti kautensa kahdella voitolla mutta sunnuntaina Wirmo/TPS:n matkasta Vaasaan ei tarttunut mukaan kotiin tuotavaa. Saldona 2 tappiota ja valahtaminen sarjataulukossa SM-sarjaan oikeuttavan viivan alapuolelle. Näin ollen seuraavien pelien panos on joukkueelle jo suuri ja pistesarakkeeseen pitäisi karttua lisäystä, mikäli keväällä halutaan pelata ikäluokan korkeimmalla sarjatasolla.

Kokonaisuutena mennyt viikko oli mustavalkoisille tuloksellisesti miinusmerkkinen. Joukkueet esittivät kuitenkin kentällä otteita, jotka jatkuessaan alkavat kauden edetessä takuuvarmasti tuottamaan tulosta. Kuluvalla viikolla ei junioreitamme kotikaukalossa valtakunnallisissa sarjoissa nähdä, mutta P22 ja P19 lähtevät vierasotteluihin mielessään avauspisteet.

Kuva: Iines Koskinen

Viime viikon tulokset:

Keskiviikko 7.9.
P17SM Oilers vs. TPS 6 – 5

Lauantai 10.9.
P17SM TPS vs. ErVi 5 – 16
P22SM TPS vs. Happee 7 – 8

Sunnuntai 11.9.
P16 valtakunnallinen Karhut vs. SBS Wirmo/TPS 6 – 3
P16 valtakunnallinen Oilers vs. SBS Wirmo/TPS 11 – 5
P19SM TPS vs. LASB/SBHeinola 6 – 7