Junioreiden valtakunnalliset sarjat – TPS vahvassa myötätuulessa

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – TPS vahvassa myötätuulessa

Juniorimme onnistuivat jälleen viime viikolla vähintään kohtuullisesti ja jokaisesta ottelusta käteen jäi sarjapisteitä. Mustavalkoiset juniorit seilaavat tällä hetkellä vahvassa myötätuulessa ja vaikka työtä on edelleen paljon tehtävänä ovat lähtökohdat loppusyksyn peleihin erinomaiset.

T21 yhteisjoukkue kohtasi lauantaina alkusarjan päätöspelissään sarjan kärkikamppailussa Northern Starsin. T21 hallitsi kenttätapahtumia ja kellotti ottelusta parin maalin voiton, mikä tarkoitti sitä, että ryhmä pelasi alkusarjansa läpi puhtaalla pelillä.

P22 haki lauantain päiväpelistään Jyväskylän monitoimitalolta Turkuun täyden pistepotin. Mustavalkoiset veivät peliä tulostaululla läpi ottelun ja ottivat näin revanssin vastustajastaan, jolle kauden avausottelussa kotikentällään hävisivät. TPS jatkaa sarjakolmosena ja kohtaa kuluvalla viikolla molemmat sarjataulukossa ylempänä olevat vastustajansa.

P19 pelasi tuplaviikonlopun ja aloitti lauantaina kotikentällään vakuuttavasti halliten ottelua viimeminuuteille saakka. Lopussa ote hieman herpaantui ja jyväskyläläiset vieraat pääsivät lähelle pelatessaan ilman maalivahtia. TPS piti kuitenkin kaikki sarjapisteet Turussa täysin ansaitusti. Sunnuntaina ryhmä matkasi Pirkkalaan, missä edettiin lähes tasatahtiin varsinaisen peliajan loppuun asti. Jatkoajalla kotijoukkue onnistui kaatamaan mustavalkoiset ja Turkuun oli näin ollen tuomisina vain 1 sarjapiste. Kokonaisuutena ryhmältä positiivinen viikonloppu.

P15 isännöi sunnuntaina Leaf Areenalla ikäluokkansa valtakunnallista sarjaa ja kohtasi päiväpelissään vieraita Porista. Peli eteni vieraiden komennossa viimeiselle viidelle minuutille mutta mustavalkoiset onnistuivat vahvalla ottelun lopun pelaamisellaan nousemaan tasoihin ja pistejakoon. Illalla TPS taas oli vahvasti kuskin paikalla ja piti tärkeät pisteet Turussa.

Kuluvalla viikolla Leaf Areenalla esiintyvät vanhimmat poikajuniorijoukkueemme. P22 aloittaa tiistaina ja P19 sekä P17 jatkavat viikonloppuna.

Viime viikon tulokset:

Lauantai 22.10.
T21SM SBS Wirmo/TPS vs. Northern Stars 5 – 3
P22SM Happee vs. TPS 4 – 7
P19SM TPS vs. Happee 6 – 5

Sunnuntai 23.10.
P19SM Pirkat vs. TPS 7 – 6 JA
P15 valtakunnallinen TPS vs. Karhut 4 – 4
P15 valtakunnallinen TPS vs. JoKi 4 – 2

Tulevat ottelut Leaf Areenalla:

Tiistai 25.10.
18:30 TPS – Classic P22SM

Lauantai 29.10.
18:30 TPS – Nibacos P19SM

Sunnuntai 30.10.
18:30 TPS – SB Vantaa P17SM

Kuva: Iines Koskinen