Junioreiden valtakunnalliset sarjat – T21 yhteisjoukkue jatkaa puhtaalla pelillä!

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – T21 yhteisjoukkue jatkaa puhtaalla pelillä!

Mennyt viikko oli mustavalkoisille jälleen menestys T21SM-sarjassa mutta pojissa harmailta hiuksilta ei vältytty. P17 ja P16 eivät onnistuneet kääntämään otteluitaan edukseen vaan viimeiset erät muodostuivat tällä kertaa liian suuriksi haasteiksi.

T21 yhteisjoukkue emännöi sunnuntaina HaNi-Hallilla Espoon Northern Starsia ja teki jälleen vakuuttavaa jälkeä. Kotijoukkue piti vastustajansa jälleen nollilla ja sitä myöden sarjapisteet Länsirannikolla selkein numeroin. Joukkue jatkaa edelleen puhtaalla pelillä sarjakärjessä.

P17 kohtasi Leaf Areenan lauantai-iltapäivässä alkusarjansa viimeisessä ottelussa Oilersin ja pelin panos oli suuri – voitolla varsinaisella peliajalla suora SM-sarjapaikka, muissa tapauksissa edessä karsintapelit. Mustavalkoiset pelasivat kohtuullisen 1. erän vieden sen nimiinsä. Toisessa erässä ote hieman kirposi ja näin ollen kolmanteen lähdettiin tasatilanteessa. Viimeinen erä oli jälleen pelillisesti erinomainen mutta taas kerran maalinteko oli täyttä tuskaa. Vieraat iskivät tarvittavat maalit ja TPS ei päässyt maalikehikkoa lähemmäksi. Kausi jatkuu tulevana viikonloppuna karsinnoissa.

P16 yhteisjoukkue aloitti viikonlopun pelinsä lauantaina Hollollassa, missä tasaisen ottelun vei nimiinsä kotijoukkue LASB. Isännät olivat taululla hienokseltaan niskan päällä koko pelin ajan ja pitivät sarjapisteet itsellään. Sunnuntaina pelattiin Lappeenrannassa ja 2 erää mentiin tasaisissa merkeissä. Viimeiseen erään kotijoukkue Saipa kuitenkin lisäsi kaasua ja tiputti vierailijat kyydistään napaten lopulta selvä numeroisen voiton. Wirmo/TPS ei johtanut viikonlopun aikana kertaakaan otteluitaan, joten tappioasemassa pelaamisesta kertyi hyvää kokemusta jatkoa ajatellen.

Kuluva viikko tuo kotiyleisön eteen jälleen P19-joukkueen, kun ikäluokan ylempi SM-jatkosarja starttaa lauantai-iltana. Ennen iltanäytöstä P17 puolestaan taistelee omasta SM-jatkosarja paikastaan Leaf Areenan iltapäivässä.

Viime viikon tulokset:

Lauantai 26.11.
P17SM TPS vs. Oilers 3 – 6
P16SM LASB vs. SBS Wirmo/TPS 6 – 4

Sunnuntai 27.11.
T21SM SBS Wirmo/TPS vs. Northern Stars 6 – 0
P16SM Saipa vs. SBS Wirmo/TPS 8 – 2

Tulevat ottelut Leaf Areenalla:

Lauantai 3.12.
15:30 TPS – ErVi Akatemia P17SM-karsinta
18:30 TPS – Steelers P19SM