Junioreiden valtakunnalliset sarjat – syyskausi paketissa

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – syyskausi paketissa

Valtakunnallisten sarjojen joukkueet pelasivat viimeiset ottelunsa ennen siirtymistään joulun viettoon. Viikonloppu oli tuloksellisesti kaksijakoinen ja jälleen päästiin nauttimaan hienoista voitoista mutta myös ikävistä tappioista. Kotiotteluissaan TPS oli vahvoilla, vieraissa T21 nappasi täyden pistepotin.

Syyskausi on pelien osalta nyt ohitse ja yhteenvetona voidaan todeta alkukauden sujuneen tuloksellisesti vaihtelevissa merkeissä. P21 on hoitanut oman leiviskänsä kohtuullisesti, T21 ja P16 ovat vielä pelissä mukana ja P15 kuroo kiinni ikäluokan kärjen etumatkaa. P18 taas alkaa olla hieman tukalassa tilanteessa ja keväällä joukkueen on pystyttävä venymään, jotta paikka pudotuspeleissä on mahdollinen.

Valmennuspäällikkö Michael Fager kommentoi kulunutta syksyä seuraavasti:

”Melkoinen määrä töitä on kauden alkupuoliskolla valmentajien johdolla tehty ja pohdittu joukkueiden sekä yksilöiden vahvuuksia ja kehityskohteita. Näkisin, että olemme yhdessä löytäneet merkityksellisiä asioita ja niitä on jo siirretty käytäntöön. Tämän johdosta uskon, että keväällä tulemme näkemään entistä kilpailukykyisemmän TPS:n junioritoiminnassa kentällä ja sen ulkopuolella.”

Viime viikon tulokset:

Perjantai 17.12.

P21SM TPS vs. Steelers 6-5

Lauantai 18.12.

T21SM ÅIF vs. TPS 2-4
P16SM TPS vs. Steelers/SCU 9-8 JA

Sunnuntai 19.12.

P15 SPV vs. TPS 3-2, Nibacos vs. TPS 7-7
P18SM Classic vs. TPS 12-1

Valtakunnalliset sarjat joulutauolla.