Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P22 ryösti pisteet Oulusta

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P22 ryösti pisteet Oulusta

Lokakuu vetelee viimeisiään ja talvi esittää ensimmäisiä merkkejä tulostaan. Tämä ei ole kuitenkaan hyydyttänyt mustavalkoisia junioreita, vaan suurimmalta osin joukkueet jatkavat hyviä esityksiä valtakunnallisissa sarjoissaan.

P22 aloitti kovan viikkonsa tiistaina kotikentällään, kun vastaan asettui sarjajohdossa seilaava Tampereen Classic. Vieraat saapuivat Turkuun mukanaan lähes kaikki edustusjoukkueessakin kuluvalla kaudella pelanneet juniorit ja järjestivät melkoisen näytöksen mustavalkoisten kustannuksella. Ensimmäisessä erässä TPS kamppaili tasapäisesti kentällä mutta tehottomuus maalipaikoissa päästi vieraat hienoiselle karkumatkalle. Toisessa erässä Classic karkasi ja loppu oli enää pelkkää kosmetiikkaa. Ansaittu, suurinumeroinen voitto vieraille.

Lauantaina joukkueen bussi suuntasi kohti Oulua ja sunnuntain iltapäiväpelissä Kastellin monitoimitalolla vastaan asettui sarjakakkonen OLS. TPS tuli otteluun pirteästi ja johti toisen erän jälkeen parilla maalilla. Kolmannessa erässä kotijoukkue käväisi maalin johdossa mutta pelimiehen kympillä mustavalkoiset olivat vakuuttavia ja ryöstivät mukaansa täyden pistepotin nousten sarjataulukon toiselle sijalle.

P19 kohtasi Leaf Areenan lauantai-illassa Kokkolan Nibacoksen ja piti maalinsa puhtaana lähes toisen erän loppuminuuteille asti karaten turvalliseen 7 maalin johtoon. Ottelun voittajasta ei missään vaiheessa ollut epäselvyyttä ja mustavalkoiset lähettivätkin vieraansa pitkälle kotimatkalle suurinumeroinen tappio niskassaan. TPS jatkaa sarjakakkosena kohti ensi viikon viikonlopun alkusarjan huipentavaa tuplaviikonloppua, jonka aikana mustavalkoiset kohtaavat sarjakärki Josban ja kolmantena olevan O2-Jyväskylän.

P17 lähti sunnuntain kotiotteluunsa pienen pelitauon jälkeen mielessään äärimmäisen tärkeät pisteet sarjataulukon alapään SB Vantaalta. Mustavalkoisittain ottelun alku ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan ja 10 minuutin pelin jälkeen taululla välkkyi vieraiden 5 maalin johtolukemat. Tästä TPS ei enää kunnolla toipunut ja vieraat veivät kaikki jaossa olleet sarjapisteet mukanaan Vantaalle. Kaikki kunnia vierailijoille, he esittivät kentällä paljon sarjasijoitustaan parempaa salibandyä.

Viikon ainoa junioriottelu mitellään Leaf Areenalla tulevana sunnuntaina, kun P22 isännöi iltaottelussa Espoon Indiansia.

Viime viikon tulokset:

Tiistai 25.10.
P22SM TPS vs. Classic 2 – 12

Lauantai 29.10.
P19SM TPS vs. Nibacos 10 – 3

Sunnuntai 30.10.
P22SM OLS vs. TPS 6 – 8
P17SM TPS vs. SB Vantaa 5 – 8

Tulevat ottelut Leaf Areenalla:

Sunnuntai 6.11.
18:30 TPS – Indians P22SM

Kuva: Iines Koskinen