Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P18 vakuuttava vieraissa

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P18 vakuuttava vieraissa

P15 isännöi lauantaina Leaf Areenalla ikäluokan valtakunnallisen alkusarjan viimeistä turnausta. Kotijoukkueella ei peleissään ollut sarjasijoituksen kannalta panosta ja joukkue pelasikin lähinnä kunniasta. Pistesarakkeeseen ei lisäystä karttunut ja ryhmä lähti MM-tauolle tappioputkessa. Loppuvuosi on P15 joukkueelle tärkeä ajanjakso pelinsä kehittämiseen silmällä pitäen vuoden vaihteen jälkeen käynnistyvää jatkosarjaa.

P16 kohtasi lauantaina Leafilla TPS:n tapaan heikosti SM-sarjakautensa aloittaneen Oilersin. Pöytä oli katettu kahdelle ärsytetylle joukkueelle huippuotteluun mutta toisin kävi. Isäntien tahtotaso ei ollut pelin vaatimalla tasolla ja joukkue romahti totaalisesti kokien murskatappion kotikaukalossaan.

P21 päätti junioreiden viikonlopun Leafin sunnuntai-illassa ja murskasi Seinäjoelta saapuneet vieraansa selkein lukemin. Voiton myötä TPS nousi jälleen kohti sarjan kärkeä, kakkoseksi. 

P18 matkusti sunnuntaina Espooseen ja esiintyi kypsästi, tuoden mukanaan Turkuun täyden pistepotin selkein numeroin. Mikäli sunnuntaina nähty pelaamisen kypsyys on jatkossa samalla tasolla, voi ryhmälle ennustaa sarjassaan hyvää toista kierrosta.

P18 vastuuvalmentaja Peter Ruohomäki summasi ryöstöretken yhteen seuraavasti:

”Oilersin kaataminen Espoossa oli joukkueelle henkisesti tärkeä saavutus itseluottamuksen kannalta. Esitys oli kokonaisvaltaisesti hyvä ja kun vielä maalivahti onnistui ja maalinteon tehokkuuskin oli kohtuullisella tasolla, ansaittiin kyllä pisteet. Tämä antaa jokaiselle uskoa tulevaan ja keskimäärinhän on kuitenkin kivampi voittaa, kuin hävitä.”

Tulevana viikonloppuna Leaflla nähdään tulessa vanhimmat poikajoukkueet, kun P21 pelaa kotituplan ja P18 esiintyy sunnuntai-iltapäivällä areenalla. Tämän jälkeen junioreiden kotiotteluissa siirrytään viettämään MM-taukoa.

Viime viikon tulokset:

Lauantai 20.11.
P15 USB vs. TPS 5-2, TPS vs. Classic 4 -12
P16SM TPS vs. Oilers 3-12
P21SM TPS vs. SPV 11-5

Sunnuntai 21.11.
P18SM Oilers vs. TPS 4-8

Tulevan viikon kotiottelut Leaf Areenalla:
LA 27.11. klo 18:30 P21SM TPS – OLS
SU 28.11. klo 15:30 P18SM TPS – LASB
SU 28.11. klo 18:30 P21SM TPS – Happee