Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P18 palasi tasolleen

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P18 palasi tasolleen

Viikon tärkein anti mustavalkoisille oli epäilemättä tappioputkessa olleen P18 joukkueen paluu tasolleen ja 4 sarjapistettä kotiin tuomisina Pohjois-Suomen kiertueelta. Vanhimmassa juniori-ikäluokassa lisää sarjapisteitä ei mustavalkoisille kertynyt mutta matka jatkuu luottavaisin mielin.

T21 pelasi SM-alkusarjansa kannalta merkityksettömän ottelun paikallisvastustaja Wirmoa vastaan. Vierailijat olivat pelissä tällä kertaa selkeästi edellä kaikessa ja veivät pisteet ansaitusti mukanaan Mynämäelle.

P18 matkusti lauantaina Kokkolaan ja karkasi välittömästi ottelun 1. erässä vakuuttavalle karkumatkalle, minkä turvin sarjapisteet lähtivät lopulta mustavalkoisten matkaan. Sunnuntaina vastassa oli sarjakärki OLS Oulussa. Vierailijoiden esitys oli kaikkinensa vakuuttava ja TPS johtikin ottelua aivan viime minuuteille asti, lopulta voitto kuitenkin karkasi käsistä harmillisesti jatkoajalla. Mustavalkoisilla oli melkoisesti maalipaikkoja ottelun ratkaisemiseksi mutta tällä kertaa pallo ei vain löytänyt tietään maaliin riittävällä tehokkuudella. Pelillisesti P18 palasi joka tapauksessa tasolleen ja tämä tietää hyvää tulevaisuuden suhteen.

P21 menetti viikolla piikkipaikkansa sarjataulukossa ja jatkaa pelejään nyt sarjan 4. sijalta. Sunnuntain reissu Mosanmäelle tuotti ryhmälle toisen perättäisen tappion kärkiottelussa ja osoitti, että vielä pitää pystyä paljon parempaan kevättä kohti kuljettaessa.

Kuluvalla viikolla P16 palaa pieneltä tauolta tositoimiin, kun ikäluokan SM-sarjapelit käynnistyvät. Joukkue nähdään kotikaukalossa perjantaina ja sunnuntaina. Sarja-avaukseen Leaf Areenalle saapuu vieraaksi paikallisvastustaja SBS Wirmo/KeikY. Leafin lauantai-illassa taas P21 lähtee kääntämään kurssiaan vierailija Indiansin kustannuksella.

Viime viikojen tulokset:

Tiistai 26.10.

T21SM TPS vs. SBS Wirmo 2-6

Lauantai 30.10.

P18SM Nibacos vs. TPS 6-7

Sunnuntai 31.10.

P18SM OLS vs. TPS 5-4 JA

P21SM ErVi vs. TPS 9-5

Tulevan viikon kotiottelut Leaf Areenalla:

PE 5.11. klo 18:30 P16SM TPS – SBS Wirmo/KeikY 

LA 6.11. klo 18:30 P21SM TPS – Indians

SU 7.11. klo 18:30 P16SM TPS – Happee