Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P19 kaatoi Suomen mestarit!

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P19 kaatoi Suomen mestarit!

Mennyt viikko oli junioreillemme kiireellinen. Joukkueet esiintyivät kentällä varsin positiivisesti ja ovat löytäneet tekemiseensä sellaisen tason, millä kuljetaan luottavaisena kohti kevättä.

T21 yhteisjoukkue sai perjantaina vieraita Mynämäelle ja jatkoi suvereeneja esityksiään kaukalossa. Ryhmä hallitsi otteluaan sen läpi ja latoi 2 erässä tulostaululle 6 maalin johdon. Viimeisessä erässä vieraatkin onnistuvat maalinteossa mutta pisteet jäivät Länsirannikolle selvin lukemin.

P22 avasi ylemmän SM-jatkosarjan perjantaina Helsingissä. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä aina viimeiselle kymmenminuuttiselle, jonka jälkeen mustavalkoiset painoivat jalan kaasulle ja veivät ottelun ja täydet sarjapisteet mukanaan Turkuun.

P19 isännöi sunnuntaina Leaf Areenalla menneen kauden Suomen mestareita Oulusta. Ottelu eteni vahvasti kotijoukkueen komennossa ja TPS piti sarjapisteet Turussa lyöden tulostaululle lopulta kaksinumeroiset lukemat.

P16 yhteisjoukkueella oli 3 ottelun härkäviikko. Tiistaina Leafilla vieraili ErVi ja tasainen ottelu kääntyi lopulta vieraiden eduksi. Perjantaina keravalainen Blackbirds puolestaan sai todeta mustapaitojen taidot ylitsepääsemättömiksi ja kotijoukkue piti pisteet Länsirannikolla selvin lukeminen. Viikon viimeiseen otteluun joukkue matkusti Hämeenlinnaan, missä jatkoaikakaan ei tuonut selvyyttä joukkueiden välillä. Lopulta kotijoukkue osoittautui etevämmäksi voittolaukauksissa ja kirjasi 2 pistettä nimiinsä.

Tällä viikolla pelataan Leaf Areenalla mielenkiintoisia junioriotteluita. Torstaina sarjanousija Nokian KrP testaa mustavalkoisten kunnon P22SM-sarjassa, lauantaina P17 saa sarja-avaukseen vieraita Vantaalta ja sunnuntaina P19 jatkaa SM-sarjaansa isännöiden EräViikinkejä.

Viime viikon tulokset:

Tiistai 6.12.
P16SM SBS Wirmo/TPS vs. ErVi 8 – 11

Perjantai 9.12.
T21SM SBS Wirmo/TPS vs. Pirkat 9 – 3
P22SM ErVi vs. TPS 5 – 8
P16SM SBS Wirmo/TPS vs. Blackbirds 9 – 4

Sunnuntai 11.12.
P19SM TPS vs. OLS 10 – 4
P16SM Steelers vs. SBS Wirmo/TPS 6 – 5 VL

Tulevat ottelut Leaf Areenalla:

Torstai 15.12.
18:30 TPS – KrP P22SM

Lauantai 17.12.
15:30 TPS – SB Vantaa P17SM

Sunnuntai 18.12.
18:30 TPS – ErVi P19SM

Kuva: Iines Koskinen