Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P16 nollasi kotijoukkueen Mosalla

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P16 nollasi kotijoukkueen Mosalla

P21 pääsi menneen viikonlopun peleihinsä vahvalla kokoonpanolla F-liigan viettäessä MM-taukoa. Vierailijat eivät kuitenkaan kumarrelleet nimiä paitojen selkämyksissä vaan jättivät mustavalkoiset tylysti pisteittä kotonaan viikonvaihteen molemmissa kamppailuissa. Näin ollen TPS lähtikin pienelle pelitauolle tappioputkessa sarjataulukon sijalla 4.

P18 isännöi sunnuntaina Leafin iltapäivässä LASBia ja hölmöili itsensä tukalaan takaa-ajoasemaan jo ottelun ensi minuuteilla. TPS ei kyennyt rakentamaan tiiviisti puolustanutta vastustajaansa vastaan juurikaan vaarallisia maalipaikkoja maalintekosektoriin ja fiksusti pelanneet vieraat veivät ansaitusti sarjapisteet mukanaan.

P16 matkusti lauantaina Mosalle, missä kärsivällisyys oli valttia. Mustavalkoiset pitivät maalinsa puhtaana koko ottelun ajan, mikä ei todellakaan ole kyseisessä hallissa ihan jokavuotista herkkua. Joukkueen edellinen ottelu reilu viikko sitten päättyi TPS:n kannalta melkoiseen selkäsaunaan kotiareenalla mutta nyt oli vuorossa vakuuttava puolustuksen puheenvuoro. Mikäli joukkue pystyy jatkossa samanlaisiin esityksiin, voidaan ensi vuonna odottaa herkullista pudotuspelikevättä.

P16 vastuuvalmentaja Juho Tervala oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen:

”Puolustettiin isolla mustavalkoisella sydämellä ja sitä voittaminen tässä sarjassa vaatiikin. Peittopelaaminen oli todella uhrautuvaa ja joukkuehenki oli ryöstöretken ensi metreistä kotiinpaluuseen muutenkin mahtavalla tasolla, jokainen matkassa mukana ollut antoi valtavan panoksen joukkueen eteen.”

Viime viikon tulokset:

Lauantai 27.11.
P16SM ErVi vs. TPS 0-3
P21SM TPS vs. OLS 6-8

Sunnuntai 28.11.
P18SM TPS vs. LASB 5-10
P21SM TPS vs. Happee 3-4