Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P16 jatkaa SM-sarjaan

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P16 jatkaa SM-sarjaan

Mennyt viikko oli junioreiden osalta kiireinen. Joukkueet napsivat mukavasti sarjapisteitä mutta kellottivat myös tappioita, joista on ammennettavissa tärkeää oppia tulevaisuuteen.

Vanhimmissa junioreissa P21 haki lauantaina pisteet Jyväskylästä ja jatkoi jo tavaramerkiksi muodostunutta maalin voittojen sarjaa pitäen sarjataulukon kärkipaikan itsellään. T21 nappasi Leaf Areenan tiistai-illassa vakuuttavan kotivoiton mutta perjantaina kipeästi sarjapisteitä kaivanneet vierilijat lähettivät joukkueen viikonlopun viettoon selkeä tappio niskassaan. Tappiosta huolimatta T21 jatkaa lohkonsa kärjessä.

P18 avasi runkosarjansa Leafin lauantaissa absoluuttisella huippuottelulla, kun Tampereen Classic saapui vieraaksi Turkuun. Tällä kertaa ratkaisua haettiin pidemmän kaavan kautta voittolaukauksilla ja kotijoukkue oli niissä tyly isäntä ottaen avausvoittonsa kovan taistelun päätteeksi.

P16 matkusti sunnuntaina Tampereelle tavoitteenaan varmistaa suora paikka ikäluokan SM-sarjaan. Ryhmä onnistui raapimaan kasaan tarvittavat pisteet vaikka hävisikin päivän ensimmäisen ottelunsa. Onnittelut joukkueelle menestyksestä, seuraavaksi aletaan pelata Suomen mestaruudesta!

P15 kävi niin ikään Tampereella ja osoitti, että järkevä harjoittelu alkaa pikku hiljaa tuottaa tulosta. Joukkueen pelaaminen on ottanut huimia askeleita eteenpäin viimeisten kuukausien aikana ja vaikka ryhmä joutuikin tällä kertaa palaamaan kotiin tyhjin käsin, voi ryhmä keskittyä tulevaan luottavaisin mielin.

P15 vastuuvalmentaja Ville Paajanen kommentoi tilannetta maltillisesti:

”Puolustusta on alkukaudella saatu tiiviimmäksi ja hyökkäyspeliäkin hiljalleen eteenpäin. Jotta siirrännäisvaikutus peliin olisi tehokkaampaa, pitäisi arkitekemistämme vielä valmennuksesta lähtien parantua jokaisen joukkueessa mukana olevan osalta. Vielä ei jänne kestä pelien voittamiseen.”

Viime viikon tulokset:

Tiistai 28.9.

T21SM TPS vs. Pirkat/Häme Stars 8 – 5

Perjantai 1.10.

T21SM TPS vs. Northern Stars 4 – 7

Lauantai 2.10.

P21SM Happee vs. TPS 3 – 4

P18SM TPS vs. Classic 5 – 4 VL

P15 Classic vs. TPS 6 – 4, TPS vs. USB 3 – 5

Sunnuntai 3.10.

P16 TPS vs. ErVi 4 – 7, Karhut vs. TPS 1 – 4

Tulevan viikon kotiottelut Leaf Areenalla:

PE 8.10. klo 19:30 P18SM TPS – SBS Wirmo/Masku 

LA 9.10. klo 18:30 P21SM TPS – Hawks

SU 10.10. klo 18:30 P21SM TPS – Oilers