Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P16 avausvoittoon

P18 matkusti lauantaina Keravalle tarkoituksenaan jatkaa edellisissä peleissä löytynyttä hyvää virettään. Toisin kuitenkin kävi ja vastustaja kuritti armotta näennäisesti puolustaneita mustavalkoisia. Ottelun voittajasta ei missään vaiheessa ollut pienintäkään epäselvyyttä ja vaikka P18 pelasi pallollisena kohtuullista viisikkopeliä, jäi se lopulta laihaksi lohduksi murskatappiossa.

T21 aloitti SM-jatkosarjansa sunnuntaina Leaf Areenalla ja palasi voittokantaan vakuuttavalla tavalla. Ottelussa molemmilla joukkueilla oli omat hyvät jaksonsa mutta lopulta kotijoukkue karkasi tavoittamattomaan johtoon kirjaten 3. erän nimiinsä maalein 3-1.

P21 sai Leaf Areenan sunnuntai-illassa kokea erinomaisella asenteella ja yhteishengellä varustetun LASBin kovuuden. Ennakkoon selvänä ennakkosuosikkina peliin lähtenyt TPS voitti vielä 1. erän mutta sen jälkeen vakuuttavasti esiintynyt vierasjoukkue naputteli taululle tasaiseen tahtiin voittoon tarvittavat maalit.

P16 kävi sunnuntaina ryöstöretkellä Hämeenlinnassa ja haki henkisesti tärkeät avauspisteet edellisviikonlopun alisuorittamisen jälkeen. TPS käänsi ottelun edukseen tehokkaan kolmannen erän turvin vaikka vastustaja ottelun lopussa vielä lähelle tulikin.

P16 vastuuvalmentaja Juho Tervala muotoili ajatuksensa seuraavasti:

”Voitto on aina voitto ja etenkin tässä kohtaa henkisesti helpottava asia avausviikonlopun tappioiden jälkeen. Valmennuksella on joka tapauksessa vielä paljon kotiläksyjä tehtävänä, joten taas on käärittävä hihat ja tehtävä töitä entistä kovemmin.”

Tuleva lauantai tarjoilee salibandyn ystäville mielenkiintoisen kattauksen. Leaf Areenalla tulessa mustavalkoisista ovat P16, P21 ja M3.