Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P15 esitti kauden parastaan

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – P15 esitti kauden parastaan

P16 aloitti SM-sarjaurakkansa kahdella kotiottelulla ja poistui kotikaukalosta molemmilla kerroilla pisteittä. Joukkueen ensimmäiset erät eivät varsinaisesti tarjoilleet mustavalkoisia riemunkiljahduksia vaan TPS oli niissä vastaanottavana osapuolena yhteismaalein 0-9. Vaikka ryhmä olikin tämän jälkeen otteluissa kuskin paikalla, oli se lopputuloksen kannalta vain kosmetiikkaa. Jatkossa ryhmän on oltava valmiina pelaamaan heti ensimmäisestä aloituksesta lähtien tai sarjapisteistä haaveilu voidaan unohtaa.

P21 palasi jälleen voittojen tielle ottamalla viikonlopun molemmista peleistään täyden pistepotin. Lauantai-iltana Leaf Areenan valoissa TPS ratkaisi ottelun heti avauserässä ja sunnuntaina se matkusti Tikkurilaan tuoden kotiin täydet sarjapisteet tehokkaan kolmannen erän esityksellään.

P15 joukkueen peli on kehittynyt koko alkukauden huimin askelin ja sunnuntaina Porin Momentum-hallilla nähtiin jo varsin hyvä TPS. Ensimmäisessä ottelussa joukkue nappasi vahvan pallonhallintapelaamisen avulla selkeän voiton raumalaisista ja toisessa ottelussa pistettiin ihan tosissaan kampoihin sarjan kärkijoukkue Oilersille.

P15 vastuuvalmentaja Ville Paajanen olikin tyytyväinen viikonlopun antiin:

”Kärkijoukkueiden etumatkaa on jatkuvasti saatu kurottua kiinni. Viikonlopun suhteen olen erityisen tyytyväinen pelaajien taisteluilmeeseen. Maalinteon tehokkuudessa meillä on edelleen paljon parannettavaa etenkin ylivoimahyökkäyksissä mutta vastaavasti puolustuspelaaminen näyttää olevan jo ihan hyvällä mallilla.”

Kuluvalla viikolla kotikaukalossa nähdään ainoastaan vanhimmat juniorimme, kun sunnuntaina Leafilla pelataan T21 ja P21 joukkueiden mittelöt. Molemmissa otteluissa vastustajaksi saapuu LASB.

Viime viikon tulokset:

Perjantai 5.11.

P16SM TPS vs. SBS Wirmo/KeikY 3-5

Lauantai 6.11.

P21SM TPS vs. Indians 12-4

Sunnuntai 7.11.

P15 TPS vs. Salba 6-3, Oilers vs. TPS 4-1

P16SM TPS vs. Happee 7-10

P21SM Tiikerit vs. TPS 7-10

Tulevan viikon kotiottelut Leaf Areenalla:

SU 14.11. klo 15:30 T21SM TPS – LASB

SU 14.11. klo 18:30 P21SM TPS – LASB