Junioreiden valtakunnalliset sarjat – kotiavaus edessä tulevana viikonloppuna

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – kotiavaus edessä tulevana viikonloppuna

Tulevana viikonloppuna Leaf Areenalla on tarjolla herkullinen kattaus juniorisalibandyä, kun P17, P19 ja P22 esittäytyvät kotikaukalossa. Lisäksi TPS M3 esiintyy Areenalla Suomen Cupin merkeissä.

P17 aloitti SM-sarjansa menneenä viikonloppuna kahdella vieraspelillä. Lauantaina joukkue matkusti Mynämäelle ja HaNi-Hallissa nähtiinkin heti kättelyssä melkoinen trilleri. Ottelun alku oli TPS:lle vaikea mutta ryhmä osoitti luonnetta ja kampesi pelin lopulta väkisin tasoihin ja jatkoajalle. Lopulta digitaalit pysähtyivät ajassa 60:32 ja mustavalkoiset pääsivät tuulettamaan avausvoittoa. Seuraavana päivänä TPS-bussi kaarsi Espoon Stars Areenan pihaan ja sai otteluun lentävän lähdön, kun heti avausvaihdossa palloa kaivettiin kotijoukkueen maalista. TPS hallitsi peliä mutta toisessa erässä omat virheet alkoivat näkyä tulostaululla. Tällä kertaa kiri jäi piippuun ja uhtautuvasti puolustanut kotijoukkue piti pisteet Espoossa täysin ansaitusti.

P16 Wirmon ja TPS:n yhteisjoukkue avasi sarjakautensa toissa viikonloppuna Turussa ja kellotti selkeät voitot molemmista otteluistaan. Avausottelussa joukkueella oli hieman käynnistymisvaikeuksia ja paikallisvastustajan mukanaan tuomaa jännitystä. Pelin edetessä kävi kuitenkin vääjäämättä selväksi, kumpi joukkueista vie mukanaan sarjapisteet ja loppulukemat jopa hieman mairittelevat vastustajaa. Päivän toinen ottelu taas oli täysin yksipuolinen näytelmä ja siinä taululle lyötiin 12 maalin suvereeni voitto.

P16-valmentaja Ville Paajanen oli tyytyväinen joukkueen esitykseen:

” Paikallisvastustajaa vastaan pelit ovat aina tiukkoja, toki alkuun oli myös aistittavissa pientä jännitystä. Pystyttiin koko ajan parantamaan pelin edetessä. Toinen peli ei varmasti palvellut kumpaakaan joukkuetta mutta nämäkin on pelattava ja hatunnosto tästä omille, laitettiin homma pakettiin ilman suurempia hölmöilyjä. Tästä jatketaan luottavaisin mielin eteenpäin.”

Tulevana viikonloppuna Leaf Areenalla on tarjolla herkullinen kattaus juniorisalibandyä, kun P17, P19 ja P22 esittäytyvät kotikaukalossa. Lisäksi TPS M3 esiintyy Areenalla Suomen Cupin merkeissä. Viikonloppuna salibandyn ystävien kannattaakin Eerikkilässä pelattavan Super Cupin ohella ottaa seurantaan joukkueidemme kotiavaukset. Ja pelihän on parasta paikan päällä eli sankoin joukuoin hallille kannustamaan kotijoukkue voittoon!

Kuva: Iines Koskinen

Viime viikkojen tulokset:

Lauantai 27.8.
P16 valtakunnallinen FBC Turku vs. SBS Wirmo/TPS 3 – 6
P16 valtakunnallinen SB Vaasa vs. SBS Wirmo/TPS 0 – 12

Lauantai 3.9.
P17SM SBS Wirmo/Keiky vs. TPS 4 – 5 JA

Sunnuntai 4.9.
P17SM Indians vs. TPS 4 – 2

Tulevat ottelut Leaf Areenalla:

Lauantai 10.9.
11:00 TPS – EuVe Miesten Suomen Cup
15:30 TPS – ErVi P17SM
18:30 TPS – Happee P22SM

Sunnuntai 11.9.
18:30 TPS – LASB/SB Heinola P19SM