Junioreiden valtakunnalliset sarjat – hyvää peliä muttei aivan riittänyt

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – hyvää peliä muttei aivan riittänyt

Menneellä viikolla mustavalkoisten junioreiden pistepotti ei karttunut aivan toivotulla tavalla. Toki vastustajatkin löytyivät pääsääntöisesti sarjataulukoiden kärkipäästä ja näissä otteluissa voittoon vaaditaan aina hyvä suoritus.

P22 isännöi Leafin lauantai-illassa vieraita aina Oulusta asti. Ottelun puoliväliin saakka kotijoukkue oli hienoisesti kuskin paikalla, mutta lopulta erittäin laadukkaasti pelannut vastustaja onnistui kääntämään pelin itselleen 3. erän ylivoimallaan. TPS haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia ja onnistuikin kertaalleen, mikä ei kuitenkaan riittänyt vierailijoiden lyödessä myös pallon kertaalleen tyhjään TPS-maaliin. Sarjapisteet matkasivat lopulta täysin ansaitusti pohjoiseen.

T21-ikäluokassa SBS Wirmon ja TPS:n yhteisjoukkue voitti oman ottelunsa Häme Starsin ja Kooveen yhteisjoukkuetta vastaan tylyin 0-7 lukemin. Joukkue on aloittanut SM-sarjan tyylikkäästi kahdella voitolla ja yhteistyö on näin ollen lähtenyt varsin mukavasti myös kaukalon puolella käyntiin.

P17 palasi parin viikon pelitauoltaan tositoimiin sunnuntai-iltana ja sai vastaansa sarjakärki Indiansin, jolle oli muutama viikko sitten hävinnyt vieraskaukalossa. Ilmassa oli vahvaa revanssihenkeä ja vaikka ottelun alku oli kotijoukkueelle vaikea, onnistui se silti määrittämään kenttätapahtumia ajoittain suvereenisti. Edelleen maalinteko on kuitenkin sen verran tervanjuontia, ettei mustavalkoinen joukkue onnistu kääntämään pelejä edukseen. Näin ollen vieraat pääsivätkin lyömään taululle melko selkeät loppulukemat.

P16 yhteisjoukkue isännöi lauantaina ikäluokan alkusarjan turnausta Mynämäellä ja onnistui aloittamaan urakkansa varsin pirteästi. Aamupäivän ottelussa Karhut kaatui selkeästi ja ryhmä kuittasi näin parin viikon takaisen tappionsa vastustajilleen. Illalla vastassa oli puhtaalla pelillä sarjaa johtava uusikaupunkilaisryhmä ja melko puhdas miesvartiointi. Tällä kertaa lääkkeitä vastustajan pelaamiseen ei löydetty ja pisteet lähtivät Uuteenkaupunkiin.

Leafilla pelataan kuluvalla viikolla jo huomenna, kun P19 SM-sarja jatkuu. Sunnuntaina Areenalla esiintyvät P22 ja P17.

Viime viikon tulokset:

Lauantai 24.9.
P16 valtakunnallinen SBS Wirmo/TPS vs. Karhut 7 – 2
P16 valtakunnallinen Nystars vs. SBS Wirmo/TPS 4 – 2

P22SM TPS vs. OLS 6 – 7

Sunnuntai 18.9.
T21SM Koovee/Häme Star vs. SBS Wirmo/TPS 0 – 7

P17SM TPS vs. Indians 4 – 9

Tulevat ottelut Leaf Areenalla:

Tiistai 27.9.
18:30 TPS – Pirkat P19SM

Sunnuntai 2.10.
15:30 TPS – Classic P17SM
18:30 TPS – ErVi P22SM