Junioreiden valtakunnalliset sarjat – hunajainen viikko

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – hunajainen viikko

TPS juhli menneellä viikolla 100-vuotista taivaltaan edustusjoukkueiden juhlaotteluissa ja viikko piti sisällään valtavasti onnistumisia kentällä ja sen ulkopuolella. Edustusjoukkueet voittivat kaikki ottelunsa ja myös juniorit juhlivat vieraskaukaloissa.

P22 matkusti keskiviikkona Tampereelle huippuotteluun mielessään avauspisteet. Tasainen ottelu kääntyi pelin edetessä koko ajan enemmän mustavalkoisille ja lopulta voittoa oikein tarjottiin vierailijoille, kun kotijoukkue joutui hakemaan viimeisellä minuutilla tasoitusta alivoimaisena. Tamperelaiset kuitenkin onnistuivat kampeamaan ottelun tasoihin ajassa 59:59 TPS:n virheiden myötä ja venyttämään ratkaisun jatkoajalle. Ajassa 60:12 TPS hyödynsi ylivoimansa nopeasti ja kirjautti tilastoihin avausvoittonsa. Positiivinen esitys mustavalkoisilta ja iso ryöstö Tenniskeskukselta antavat joukkueelle työrauhaa tekemiseen.

P19 joukkueen viikonloppu kulki Jyväskylän kautta Kokkolaan ja TPS -bussin mukana Turkuun palasi täydet kuusi sarjapistettä. Molemmat ottelut alkoivat tasaisissa merkeissä, mutta loppua kohden mustavalkoiset vyöryivät vastustamattomasti voittoihin. Etenkin johtoasemassa ryhmä pelasi kypsästi ja voitaneen todeta, että avausottelun tappiosta on otettu oppia. Viikonlopun kaltaisia otteita esittämällä TPS tulee olemaan vaikeasti voitettava joukkue vastustajilleen.

P15 avasi sarjakautensa sunnuntaina Porissa ja kohtasi välittömästi valtakunnallisen sarjatason haasteet. Peleissä ei pelkkä paikalle saapuminen riitä, vaan sarjapisteiden eteen on oltava valmis tekemään töitä. Näin ollen ryhmän 1. ottelu päättyi tappioon kotikaukalossaan pelanneelle kotijoukkueelle. Päivän toisessa ottelussa TPS oli liikkeellä selvästi paremmalla asenteella ja nappasi mukaansa molemmat jaossa olleet pisteet kääntämällä ottelun nimiinsä 3. erässä. Toivon mukaan oppirahat on nyt maksettu ja joukkue esiintyy jatkossa potentiaalinsa mukaisella tasolla.

Kuluva viikko tuo valtakunnallisten sarjojen juniorijoukkueemme jälleen kotiyleisön eteen Leaf Areenalle, kun P22 ja P17 kamppailevat sarjapisteistä viikonloppuna kotikaukalossa. Peli on parasta paikan päällä, nähdään siis hallilla!

Kuva Iines Koskinen.

Viime viikon tulokset:

Keskiviikko 14.9.
P22SM Classic vs. TPS 5 – 6 JA

Lauantai 17.9.
P19SM Happee vs. TPS 3 – 6

Sunnuntai 18.9.
P19SM Nibacos vs. TPS 4 – 10
P15 valtakunnallinen Karhut vs. TPS 4 – 2
P15 valtakunnallinen JoKi vs. TPS 3 – 4

Tulevat ottelut Leaf Areenalla:

Lauantai 24.9.
18:30 TPS – OLS P22SM

Sunnuntai 25.9.
18:30 TPS – Indians P17SM