Junioreiden valtakunnalliset sarjat – Hiljaiseloa ja hyvää harjoittelua

Junioreiden valtakunnalliset sarjat – Hiljaiseloa ja hyvää harjoittelua

MM-kisatauon aikana junioririntamalla pelattiin melko maltillisesti, eikä ajanjakso tarjonnut muutenkaan mainittavia riemunkiljahduksia mustavalkoisessa leirissä. Joukkueet pääsivät joka tapauksessa harjoittelemaan kohtuullisen ehjästi ja toivon mukaan tämä näkyy tulevana viikonloppuna ryhmien otteissa positiivisella tavalla.

P16 vieraili Forssassa pelaamassa arkipelin paikallista ylpeyttä, FoSua, vastaan. Ottelu oli monivaiheinen ja TPS kokonaisuutena hallitseva osapuoli. Vastustajan ”superkaksikkoa” ei tällä kertaa pystytty pysäyttämään ja koko ottelun vakuuttavasti tehoillut kaksikko kirjauttikin yhteistehopisteet 7+5. Mustavalkoisilla oli ottelussa oma etsikkoaikansa mutta jälleen kerran tehottomuus maalipaikoissa koitui joukkueen kohtaloksi. Pelillisesti ja tuloksellisesti ottelun toinen erä oli mustavalkoista näytöstä ja TPS veikin sen nimiinsä lukemin 5-2, muuten ruuti oli märkää ja näin ollen kotimatkalle jouduttiin lähtemään tyhjin käsin.

T21 matkusti omaan vierasotteluunsa Palokan koulukeskukseen Jyväskylään ja kamppaili täydestä pistepotista aivan ottelun viime minuuteille saakka. Ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui pelin lopussa TPS:lle tuomittu 2 minuutin rangaistus. O2-JKL hyödynsi saamansa tilaisuuden tasoittaen pelin sekä tämän onnistumisen mukanaan tuoman energian turvin vielä hetkeä myöhemmin ratkaisi koko ottelun edukseen.

Tuleva viikonloppu tarjoilee viimeiset junioreiden valtakunnallisten sarjojen kotiottelut ennen joulutaukoa, kun Hämeenlinnan ylpeys, Steelers, vierailee P21 ja P16 joukkueiden vieraana. Tulevan viikonlopun jälkeen juniorit siirtyvät joulutauolle ja on välitilinpäätösten aika.

Viime viikkojen tulokset:

Tiistai 30.11.
P16SM FoSu vs. TPS 9-6

Lauantai 4.12.
T21SM O2-JKL vs. TPS 4-3

Tulevan viikon kotiottelut Leaf Areenalla:

PE 17.12. klo 18:30 P21SM TPS – Steelers
LA 18.12. klo 18:30 P16SM TPS – Steelers