Junioreiden sarjat joulutauolle – TPS-joukkueilla paljon pelattavaa kevätkaudella

Junioreiden sarjat joulutauolle – TPS-joukkueilla paljon pelattavaa kevätkaudella

TPS:n valtakunnallista sarjaa pelaavat juniorijoukkueet päättivät viime viikonloppuna syyskautensa. Tässä koontia viikon otteluista.

B-tytöt:

B-tyttöjen SM-sarja jatkui TPS:n osalta pitkän tauon jälkeen lauantaina vieraskentällä. Avausvoitto antoi vielä odottaa itseään, mutta tiivistynyt oman pään pelaaminen on hyvä merkki jatkoa ajatellen. 

B-tyttöjen SM-sarjan tilastot

A-nuoret:

A-nuoret jatkoi voittoputkeaan. Tällä kertaa kaatui Steelers vieraskentällä 5-10 lukemin. Joukkue päättää syyskauden erittäin hyvistä asemista.

A-nuorten SM-sarjan tilastot

B-pojat:

B-poikien syyskausi päättyi hienoon vierasvoittoon Oulussa OLS:n isännöimässä ottelussa. Joukkue lähtee kotietusijoilta kohti kevätkautta ja pudotuspelitaisteluja. 

B-poikien SM-sarjan tilastot

B Akatemia:

Edellisellä viikolla notkahtanut B Akatemia oli tehnyt viikossa melkoisen ryhtiliikkeen. Edellisessä ottelussa 19 maalia omiin, mutta viikossa puolustuspeli oli tiivistynyt siinä määrin, että FBC Turku onnistui vain kahdesti. Kaksi pistettä paikallisvastustajalle rankkareiden jälkeen, mutta joukkue näytti potentiaaliaan.

B-poikien 1.divisioonan tilastot

C1-pojat:

C1-pojat kärsi kirvelevän tappion Indiansille C1 SM-sarjan keskikastin mittelössä. TPS majailee tällä hetkellä kahdeksantena, mutta esimerkiksi nelossijaan on vaivaiset kolme pistettä. Paljon pelattavaa edelleen kevätkaudella.

C1-poikien SM-sarjan tilastot

Tulevan viikon kotipelit Leaf Areenalla:

TPS-junioreiden sarjat joulutauolla