Juha Kiviniemi jättää TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtajan tehtävät

Juha Kiviniemi jättää TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtajan tehtävät

Juha Kiviniemi jättää TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtajan tehtävät. Hän ehti toimia TPS Salibandy ry:n toiminnanjohtajana toukokuusta 2011 lähtien. 34-vuotias Kiviniemi on pitkän linjan tepsiläinen, joka toimi seurassa jo useissa eri luottamustehtävissä ennen nimitystä yhdistyksen toiminnanjohtajaksi. Kiviniemi ei jatka TPS Salibandy ry:n palveluksessa enää, koska toiminnanjohtajalla ja seuran hallituksella oli erilaiset näkemykset siitä, miten seuraa tulee jatkossa kehittää. Kiviniemi ja TPS Salibandy ry:n hallitus päätyivät ratkaisuun yhteisymmärryksessä.

Kiviniemi tuli TPS Salibandyn toiminnanjohtajaksi varsin haastavassa tilanteessa, sillä seuralla oli tuolloin raskas velkataakka kannettavanaan. Hän johti yhdessä seuran hallituksen kanssa taloudellista tervehdyttämisohjelmaa, joka johti siihen, että TPS Salibandystä tuli kokonaan velaton seura vuoden 2015 aikana. Tällöin tehtiin myös päätös, että seuran edustusurheiluun tehdyt panostukset eivät saa vaarantaa muun seuran taloutta. Seuran taloudellinen tilanne on tällä hetkellä vakaa.

Myös TPS Salibandyn peli- ja harjoitusolosuhteet kehittyivät Kiviniemen toiminnanjohtajakaudella valtakunnan parhaiksi. TPS:n miesten edustusjoukkue on ollut viime kausina vakiojoukkue Salibandyliigan playoffs-peleissä ja joukkue keräsi kaudella 2017-18 koko Salibandyliigan toiseksi korkeimman yleisökeskiarvon. Naisten edustusjoukkue voitti puolestaan koko TPS:n seurahistorian ensimmäisen Suomen Cupin tammikuussa 2017. TPS:n juniorijoukkueet ovat olleet joka vuosi SM-mitaleilla jo vuodesta 2003 lähtien. TPS Salibandyn harrastajamäärät ovat myös olleet jatkuvassa vuosittaisessa kasvussa.

– TPS Salibandy ei olisi mitään ilman kaikkia uskollisia kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan, lämmin kiitos näistä vuosista heille. Haluan kiittää erikseen myös kaikkia niitä seuratoimijoita, joiden kanssa olen saanut työskennellä. Olen saanut tehdä töitä hienojen ihmisten parissa todella hienossa seurassa. Minun sydämeni on mustavalkoinen ja sellaisena se myös aina pysyy, Kiviniemi vakuuttaa.

– Juha Kiviniemi on tehnyt reilun seitsemän vuoden ansiokkaan työuran toiminnanjohtajana seuran eteen, mutta hänen ja seuran hallituksen tulevaisuuden suunnitelmat eivät tässä vaiheessa enää kohdanneet. Päädyimme tähän ratkaisuun yhteisymmärryksessä Kiviniemen kanssa. Kiviniemi nosti koko TPS Salibandyn toiminnan ihan uudelle tasolle. Seuran taloustilanne saatiin myös vakaalle pohjalle hänen johdollaan, ilman että urheilullisesta menestyksestä ja seuran toiminnan kehittämisestä täytyi tinkiä, TPS Salibandyn hallituksen puheenjohtaja Toni Lahtela kiittelee.