Jorma Fisk palaa mustavalkoisiin 2009 ikäluokan valmentajaksi!

Jorma Fisk palaa mustavalkoisiin 2009 ikäluokan valmentajaksi!

Kaudesta 2024-2025 alkaen Jorma Fisk kantaa vastuun TPS:n poikien 2009 ikäluokasta ja toimii myös seuran fyysisen valmennuksen tiimissä vastuualueenaan 2008 ja 2009 syntyneet pojat. Fiskin sopimus on monivuotinen.

Fisk on kokenut liikunnanalan ammattilainen ja tehnyt alueen seuroissa loistavaa kasvatustyötä aiemminkin ikäluokissa, joiden kanssa hän tulee mustavalkoisissa toimimaan. Lisäksi hänen joukkueensa ovat onnistuneet tuloksellisestikin varsin mukavasti kerta toisensa jälkeen.

Viimeksi ”Fisu” toimi TPS:ssä 2006 ikäluokan vastuuvalmentajana ja TPS:n ikäluokkavastaavana kaudella 2020-2021, jonka jälkeen edelliset kolme kautta vierähtivät valmentajana SBS Maskussa. Uuden sopimuksen myötä ympyrä jälleen sulkeutuu ja mies pukee yllensä tutut mustavalkoiset värit.

Valmennuspäällikkö Michael Fager ei peittele tyytyväisyyttään:

”Jorma Fisk on nimenä varmasti erittäin tunnettu alueen laji-ihmisille, sillä Fisu on toiminut valmentajana todella pitkään ja suoriutunut työssään poikkeuksetta erinomaisesti. On erityisen hienoa päästä tekemään jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen yhteistyötä hänen kanssaan. Fisk tuo kokemuksensa ja rautaisen ammattitaitonsa myötä TPS:ään rutkasti osaamista ja ryhtiä. Seuran 2009 ikäluokka tulee sopimuksen myötä olemaan varmoissa ja osaavissa käsissä myös jatkossa.”

Jorma Fiskin kommentoi paluutaan nostalgiseen sävyyn:

”Hyvillä mielin palailen tuttuun ja turvalliseen mustavalkoiseen TPS organisaatioon. Kolme vuotta on nopeasti vierähtänyt Maskun suunnalla ja nyt oli oikea aika palata kotiseuraan, jossa olen valmennusurani aloittanut. Edessä on taas mielenkiintoinen ikäluokka, jonka eteen tulen tekemään kaikkeni heti toukokuun alusta alkaen. Tarkoitus on edetä joukkueen kanssa kollektiivisesti eteenpäin ja nostaa reippaasti vaatimustasoa sekä entisestään arjen laatua.”