Joona Martikainen jatkaa 2008 ikäluokan vastuuvalmentajana!

Joona Martikainen jatkaa 2008 ikäluokan vastuuvalmentajana!

Kaudella 2024-2025 TPS:n P17 ikäluokka jatkaa Joona Martikaisen johdolla ensiluokkaista kehitys- ja kasvatustyötään. Joona on toiminut jo useamman vuoden joukkueen valmentajana ja on luonnollista, että juuri hän ohjaa joukkueen viimeiselle kaudelle, ennen pelaajien siirtymistä P19 maailmaan ja useamman ikäluokan joukkueeseen.

Martikainen on positiivisessa mielessä edelleen nuori ja kehityshaluinen valmentaja, joka on jo jonkin aikaa kuulunut valtakunnan juniorivalmentajien kärkijoukkoon. Hänelle on vuosien mittaan syntynyt vahva mustavalkoinen valmennusidentiteetti ja TPS Salibandyn arvot näkyvät vahvasti Joonan valmentamassa joukkueessa. Martikaiselta löytyy vahvaa osaamista yksilön kehittäjänä ja kuluvalla kaudella hän on myös nostanut joukkueensa valtakunnan yhdeksi kärkijoukkueeksi ikäluokassaan.

Valmennuspäällikkö Michael Fager antaa tunnustusta:

”Loistavaa, että Martikainen jatkaa 2008 syntyneiden poikien matkassa tulevallakin kaudella ja on mukana huipentamassa ikäluokan tarinaa keväällä 2025. Joona edustaa valmentaja juuri sitä suuntausta, mitä me haluamme TPS:ssä vahvistaa. On etuoikeus saada toimia yhteistyössä hänen kanssaan myös tulevalla kaudella, ikäluokka on äärimmäisen ammattitaitoisissa käsissä.”

Martikainen itse on tyytyväinen jatkosopimukseen:

” Hieno fiilis päästä jatkamaan tämän ikäluokan kanssa työskentelyä. Päätös jatkaa Palloseurassa ja nimenomaan tässä ikäluokassa oli omasta puolestani helppo, eikä sitä tarvinnut miettiä. Olen päässyt työskentelemään ikäluokan pelaajien kanssa jo vuosien ajan ja tulen myös tulevalla kaudella antamaan pelaajille ja joukkueelle kaikkeni minulle ominaisella innolla ja intohimolla. On ollut etuoikeus päästä seuraamaan poikien kasvua nuoriksi urheilijoiksi ja hienoiksi ihmisiksi. Ensi kaudella jatkamme yhdessä työtä ja kehittymistä, tavoitteena tietenkin edelleen kuulua valtakunnan kärkijoukkueisiin. Vanhaa kollegaa lainatakseni, hienoa päästä kirjoittamaan vielä yksi luku lisää tätä ”isoa tarinaa”.”