Joona Karjula siirtyy Palloseuraan!

Joona Karjula siirtyy Palloseuraan!

Kuva: Roosa Vilkanen

21-vuotias Joona Karjula siirtyy 1+1 vuotisella sopimuksella Turun Palloseuraan.

Viimeiset kolme kautta Karjula on pelannut F-liigaa ja nuorten sarjoja Oulun Luistinseurassa. Karjula on pelannut niin hyökkääjänä kuin puolustajana, mutta varsinaisen läpimurtonsa Karjula teki puolustajana.. Kuluvalla kaudella hän iski 33:ssa ottelussa 17 maalia ja 10 syöttöä.

Salibandyn ystävien huomion eräänlaisena taiteilijana tunnettu on kiinnittänyt kauniilla osumillaan, omintakeisilla tuuletuksilla ja pelihanskoillaan. Myös urheilujohtaja Perttu Kytöhonka on kiinnittänyt huomionsa oululaiseen.

-Joona on ollut mielenkiintoinen seurattava. Hän breikkasi pelipaikan vaihdoksen myötä aika ryminällä sarjan mielenkiintoisimpien pallollisten puolustajien joukkoon ja hänen tyyppinen pelaaja oli meillä etsinnässä ryhmäämme vahvistamaan. Erittäin viihdyttävä ja karismaattinen pelaaja, joka tukee erinomaisesti hyökkäyksiä.

Karjula itse tulee Turkuun hyvällä tunteella ja pitää tärkeänä sitä, että hän jättää jälkensä mustavalkoisten kannattajien sydämiin.

-Jos saa käyttää kliseitä, niin tulen Tepsiin hyvillä fiiliksillä ottamaan uutta askelta omalla, vielä lyhyellä urallani. Tässä kohtaa oli mahdollisuus sellainen ottaa ja kyllähän se pitää hyödyntää ja katsoa mitä tuleva tuo.

Jos minun pitäisi kuvailla itseäni, niin tituleeraisin itseäni taitelijaksi. En ole sellainen pelaaja, joka viihtyisi varjoissa vaan haluan tehdä näyttäviä suorituksia! En ole sellainen pakki-pakki syöttöjä pelaava, niska limassa raatava puolustaja, vaan haluan edistää hyökkäyksiä!

Odotan innolla, että pääsen taas Kupittaalle, mutta tällä kertaa kotiyleisön edessä! Tero Töyrylän johdolla mustavalkoiset ovat tuoneet omanlaista tunnelmaa peleihin ja odotan ensimmäistä maaliani heidän edessään!