Jere Jokinen jatkaa TPS P19:n valmennusvastuussa!

Jere Jokinen jatkaa TPS P19:n valmennusvastuussa!

Jere Jokinen jatkaa P19:n vastuuvalmentajana. Jokinen on ohjannut seuran lahjakasta 2006-syntyneiden poikien ikäluokkaa jo useamman kauden ja kuluvalla kaudella johtanut P19 joukkueen kovaan tuloskuntoon. Jatkosopimus on monivuotinen.

Jokinen on tällä hetkellä yksi alueen kiistatta kuumimmista valmentajanimistä ja tulee suurella todennäköisyydellä valmentamaan tulevaisuudessa entistäkin kirkkaammissa valoissa. Jere kuuluu sukupolveen, joka oli aikanaan pelaajana nostamassa mustavalkoisia liigakartalle ja pääsi todistamaan kykynsä myös valtakunnan korkeimmalla sarjatasolla. Valmentajaurallaankin hän on jo ehtinyt tutustua liigamaailmaan parin kauden ajan ja todistanut kykynsä myös juniorivalmentajana.

Valmennuspäällikkö Michael Fager kommentoi sopimusta:

”Jeren jatkosopimus on loistava asia junioritoimintamme näkökulmasta. Miehellä oli varmasti kysyntää muuallakin mutta hän halusi jatkaa pelaajien kehitystyötä mustavalkoisissa. Hänen historiansa TPS:n matkassa on pitkä, toiminta kentällä ja sen ulkopuolella arvojemme mukaista sekä osaaminen vertaansa vailla. En voisi kuvitella P19 joukkueellemme ketään Jereä parempaa vastuuvalmentajaa tulevalle kaudelle.”

Myös Jeren kommenteista paistaa innostus:

”Hyvähenkisen, sitoutuneen ja urheilullisen joukkueen kanssa on motivoivaa jatkaa yhteistyötä ja oman valmentajuuden kehittämistä. Isossa kuvassa on ollut inspiroivaa huomata, miten tavoitteellisesti ja innostuneesti juniorisalibandyssä toimitaan monissa paikoissa ympäri Suomea. Hienoa olla osa tätä lajiyhteisöä jatkossakin.”