Janne Kangasluoma liittyy naisten valmennustiimiin

Janne Kangasluoma liittyy naisten valmennustiimiin

Janne Kangasluoma liittyy naisten edustusjoukkueen valmennustiimiin. Kangasluoma on valmentanut aiemmin SB-Prossa ja PSS:ssa.

”Hienoa, että Janne ja Aki löysivät keskusteluissaan yhteisen sävelen. Sovimme ensin, että Janne tulee mukaan loppuvuodeksi ja katsomme yhdessä miten kulkeminen vähän kauempaa ja normaali arki saadaan sovitettua yhteen.” –Perttu Kytöhonka, urheilujohtaja.

—–

”Olen kiitollinen ja innoissani tästä mahdollisuudesta liittyä valmennustiimiin. F-liigan kärkijoukkue, pelaajat ja uusi ympäristö tarjoavat valmennuksellisesta näkökulmasta varmasti uutta ärsykettä ja mahdollisuuden oppia uutta. Hyvillä fiiliksillä hyppään matkaan mukaan ja kohti uusia kokemuksia yhdessä pelaajien, valmennustiimin ja taustojen kanssa.

Valmennuksessa on tärkeää pystyä jakamaan ja sparraamaan ajatuksia ja pyrinkin osaltani tuomaan tätä ns. toista näkemystä ja dialogia pelin eri osa-alueiden ja pelaajien kehittämiseen.” –Janne Kangasluoma

—–

”Muutaman viime viikon aikana olemme kartoittaneet ympäristömme mitat täyttävää valmentajaa. Olimme Jannen kanssa yhteydessä ja yhteinen sävel löytyi tosi nopeasti. Olemme keskustelleet viimeisen vuoden aikana paljon salibandysta. Viime keväänä pääsimme myös huippu-urheilupäivillä tekemään yhteisen ryhmätyön, jossa vaikutuin hänen intohimosta valmentamista kohtaan.

Saamme Jannesta hyvin pelaajaläheisen valmentajan joukkueelle, joka pystyy tuomaan myös pelillisesti uusia ajatuksia mukanaan. Annetaan tietysti ensin rauhassa sopeutua joukkueeseen ja tutustua toimintaan sekä pelaajiin.” –Aki Vilander, päävalmentaja