Iso ryöstö

Iso ryöstö

Tampereelta tuliaisina 7-8 voitto rankkarikisan jälkeen. Vaikka kolmea pistettä ei tullut, niin kahteenkin pitää olla tyytyväinen. Classic oli liikkeellä liki parhaalla miehistöllään ja saatiin aikaiseksi hyvä salibandypeli.

Joukkueenjohtaja JP Koskinen kuvaili peliä suunnilleen näin: ”Aluksi pari kolme minuuttia ihmeteltiin Classicin peliä. Sitten päästiin mukaan ja peli rullasi kuin itsestään. Lähes huomaamatta teimme kuusi maalia, kun kaikki tuntui onnistuvan. Ensimmäisen erän loppupuolella peli kääntyi Classicille ja he pääsivät kaventamaan kahdella maalilla, joista toinen syntyi harmittavasti erän viimeisellä sekunnilla.”

”Toisen erän alun kotijoukkue painoi kovaa päälle. Erä oli hyvä taistelu meiltä. Paikkoja olisi ollut useampaankin osumaan.” Tilanne Tepsille 3-7 toisen erän jälkeen.

”Kolmannen erän alussa ei maaleja tullut, mutta sitten erän puolivälissä oli meillä musta jakso, jonka aikana Classic pääsi 7-7 tasoihin saakka. Classicin maaleihin saattoi olla syynä se, että meiltä loppui pelirohkeus. Classicin tasoitusmaalin jälkeen peli oli taas meidän hallussamme kuten koko jatkoaikakin. Voittomaalia emme kuitenkaan onnistuneet tekemään.”

”Rangaistuslaukauskilpailun voitimme lopulta Waltteri Vesterisen kylmäpäisellä ja yllättävällä sijoituksella alanurkkaan. Kapteeni Olli Johansson piti pelin jälkeen mainion puheen ja kehotti ottamaan tästä pelistä opiksi asioita, joita parannetaan seuraavaan peliin. Tuomarit olivat kauden parhaat.”

Tarmo Moilanen valittiin TPS-taistelijaksi. Joukkue on menossa eteenpäin ja oikeaan suuntaan, Tampereelta poispäin.