Iittalasta 4 pistettä

Iittalasta 4 pistettä

A tyttöjen pelit jatkuivat kuukauden tauon jälkeen Iittalassa. Turnaukseen saatiin taas jalkeille täydet kolme kenttää ja molemmat maalivahdit.

Ensimmäiseen peliin vastaan asettui Jokerit. TPS tytöt hallitsivat pallolla, mutta kaveri pysytteli suht tiiviinä omassa päässä ja kyttäili vastaiskuja, joihin se muutaman kerran pääsikin, mutta Lina otti tarvittavat kopit. Tepsittäret ei oikein alkuun löytänyt keinoja sumpun avaamiseen, mutta kun alettiin toimittaa reikäpalloa maalille vähän kauempaakin, alkoi tulostakin tulla.

Ajatukset peliin lähdettäessä oli hieman toisenlaiset, sillä edellisten pelien tulosten perusteella odotettavissa oli aktiivisempi jokeriryhmä, mutta toisin kävi tällä kertaa.

Tulospalvelu Jokerit – TPS

Toisen pelin vastustajasta ei ollut mitään ennakkotietoa taaskaan, muuten kuin edellisten otteluiden tulokset. Ensimmäiset vaihdot näyttivät jo sen, että peliä pelataan TPS vinkkelistä katsottuna vastustajan kenttäpäädyssä. Outi nappasi muutamat läpiajoyritykset, meidän viisikoiden keskittyessä välillä muihin asioihin. Valmennuksen tärkein tehtävä olikin tässä pelissä pitää pelaajien aktiivisuus kuitenkin hyvällä tasolla vastustajan passiivisuudesta huolimatta.

Ensimmäiset junnupelit mustavalkoisissa pelannut Joanna sai maalihanat auki tässäkin sarjassa ja Etta päätti pelin 5 minuuttia ennen täyttä aikaa.

Tulospalvelu TPS – NS/ÅIF

A tytöt toivottaa koko sählyväelle Hyvää Joulun odotusta ja seuraavan kerran isketään loppiaisena ganalin rannalla.