Harrastetoiminta risteillen kesätauolle

Harrastetoiminta risteillen kesätauolle

TPS Salibandyn harrastetoiminta järjesti perinteisen kauden päätösristeilyn Silja Linen laivoilla sunnuntaina 19.5. Päätösristeilyllä käytiin läpi kulunutta harrastetoiminnan vuotta, palkittiin harrastetoimintaan osallistuneita pelaajia sekä toimihenkilöitä. Tämän lisäksi risteilyllä oli mukana TPS:n miesten sekä naisten edustusjoukkueiden kapteeneina toimineet Olli Laine ja Jenna Saario.

Harrastetoiminnan päätösristeilyllä oli mukana yli 300 osallistujaa.

Kulunut kausi oli jälleen kerran onnistunut ja yhteisistä salibandyelämyksistä pääsivät nauttimaan reilu 500 harrastajaa. 2009-2013 -syntyneiden aluejoukkueet pelasivat kortteliliigaa 15 joukkueen voimin ja TPS:n sähköpyörätuoli-joukkue osallistui Finlandia-sarjaan.

TPS:n aluejoukkueet tositoimissa Leaf Areenan kentillä.

Harjoitusten sekä pelitapahtumien lisäksi harrastetoiminnan jäsenet pääsivät nauttimaan salibandyntäyteisistä tapahtumapäivistä. Syyskuussa järjestettiin TPS Salibandyn perhepäivä, jossa harrastetoiminnan joukkueet pääsivät pelailemaan toisiaan vastaan ennen kortteliliigan alkamista. Pelien lisäksi päivästä nautittiin erilaisten liikunnallisten aktiviteettien parissa ja osallistujat pääsivät tapaamaan edustusjoukkueiden pelaajia. Harrastejoukkueet kuvattiin marraskuussa Leaf Areenalla ja salamavalojen säihkeestä siirryttiin niin ikään pelikentille mittelemään muita aluejoukkueita vastaan.

Perhepäivä houkutteli Kupittaan urheiluhalliin yli tuhat kävijää.

Harrastetoiminnan kausi 2019-2020 käynnistyy kuitenkin jo heti kesäkuussa TS Salibandykoulun merkeissä. TPS:n järjestämä kesäleiri on vakioinut paikkansa turkulaisen salibandyväen kalentereista kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Lisätietoihin ja ilmoittautumaan pääsee klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

TPS Salibandyn harrastevastaava Jussi Kauppi näki kuluneessa vuodessa paljon positiivista ja odottaa innolla tulevan kauden alkua:

”Vuosi sitten pystyin ottamaan harrastevastaavan työt vastaan luottavaisin mielin, sillä seuran harrastetoiminnan pohjatyö oli rakennettu hyvälle mallille useamman vuoden aikana. Hienointa oli kokea lasten aito innostus salibandyharrastusta kohtaan ja huomata kuinka hyvä fiilis tarttuu pelaajilta valmentajille sekä toisin päin. Ensimmäinen vuosi oli minulle suuri oppimiskokemus ja kiirettä piti niin toimistolla kuin valmennuspuuhissakin. Koen, että pystyn seuraavan kauden aikana viemään harrastetoimintaa entistä paremmalle tasolle, kun toimintatavat ja käytännöt ovat nyt tulleet tutuiksi. Toivottavasti näen jatkossakin kasvavan määrän innokkaita TPS-pelureita!”

TPS Salibandy kiittää harrastetoiminnassa mukana olleita pelaajia, vanhempia, taustahenkilöitä sekä yhteistyökumppaneita. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kauteen ja ilmoittautumiset kauden 2019-2020 harrasteryhmiin aukeaa kesä-heinäkuussa! TPS Salibandyn toimisto hiljenee heinäkuun ajaksi, mutta harrastetoimintaan liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä sähköpostitse jussi.kauppi(at)tpssalibandy.fi.