Haetaan valmentajia harrasteryhmiin

Haetaan valmentajia harrasteryhmiin

Haemme jatkuvasti uusia innokkaita valmentajia mukaan toimintaamme. Olet sitten kiinnostunut valmentamaan nuorimpia nappuloita tai vanhempia ikäluokkia niin ota meihin yhteyttä.

TPS Salibandy hakee uusia innokkaita valmentajia erityisesti harrasteryhmiinsä. Mikäli olet kiinnostunut lasten (väliltä 4-16 v.) valmentamisesta kerhomuotoisessa toiminnassa hyvässä seurassa, on meillä tarjota sinulle tähän hyvät mahdollisuudet. TPS Salibandy järjestää kauden aikana harrastekerhoja yli 25 tuntia viikossa ympäri Turun alueen kouluja.

Olet sitten nuori tai vanha, niin ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuksesi heräsi. Lajikokemus katsotaan eduksi. Liikunnallisuus, positiivinen asenne ja halu toimia lasten parissa ovat ensisijaisen tärkeitä.

Jokaisen harrastevalmentajan kanssa sovitaan erikseen kykyjen ja toiveiden mukaiset ohjattavat ryhmät. Harrastetoiminta ajoittuu pääosin arki-illoille, mutta muutama ryhmistä harjoittelee myös viikonloppuisin. Ohjaustunteja on tarjolla keskimäärin 2-6h viikossa ja korvaukset maksetaan ohjattujen tuntien mukaan.

Seura järjestää ohjaajille omaa koulutusta sekä tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua liiton järjestämillä kursseilla. Ohjaamisesta maksetaan korvaus.

TPS Salibandyn kerhot toimivat Tähtiseuran toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Yhteydenotot:
Antti Peiponen
Harrastevastaava
antti.peiponen@tpssalibandy.fi
0400901336