Haetaan valmentajia harrasteryhmiin!

Haetaan valmentajia harrasteryhmiin!

Haemme jatkuvasti uusia innokkaita valmentajia mukaan toimintaamme. Olet sitten kiinnostunut valmentamaan nuorimpia nappuloita tai vanhempia ikäluokkia niin ota meihin yhteyttä.

TPS Salibandy hakee uusia innokkaita valmentajia erityisesti harrasteryhmiinsä. Mikäli olet kiinnostunut lasten (5-17v.) valmentamisesta kerhomuotoisessa toiminnassa hyvässä seurassa, on meillä tarjota sinulle tähän hyvät mahdollisuudet. TPS Salibandy järjestää kauden aikana harrastekerhoja yli 20 tuntia viikossa ympäri Turun alueen kouluja.

Olet sitten nuori tai vanha, niin ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostuksesi heräsi. Lajikokemus katsotaan eduksi. Liikunnallisuus, positiivinen asenne ja halu toimia lasten parissa ovat ensisijaisen tärkeitä.

Jokaisen harrastevalmentajan kanssa sovitaan erikseen kykyjen ja toiveiden mukaiset ohjattavat ryhmät. Harrastetoiminta ajoittuu pääosin arki-illoille, mutta muutama ryhmistä harjoittelee myös viikonloppuisin. Ohjaustunteja on tarjolla keskimäärin 2-5h viikossa ja korvaukset maksetaan ohjattujen tuntien mukaan.

Yhteydenotot:

Niina Nurminen
Harrastevastaava
niina.nurminen@tpssalibandy.fi
040 090 1336