”Haetaan vain ja ainostaan jatkopaikkaa”

”Haetaan vain ja ainostaan jatkopaikkaa”

TPS:n naiset ovat päässeet jo viiden pelin voittoputkeen ja huomenna lauantaina se kohtaa lohko A:n toiseksi viimeisenä olevan Kooveen. Jo kaksitoista peliä pelannut Koovee on kerännyt sarjassa kymmenen pistettä, mutta saa pistää huomenna parastaan jos aikoo hakea pisteitä Turusta. TPS:n viikonloppu jatkuu sunnuntaina Suomen Cupin ottelulla, kun vastaan tulee Helsinki United.

TPS:n naiset lähtee hakemaan jo kuudetta perättäistä voittoa, kun se kohtaa kotonaan Kooveen. Edellisissä peleissä hyvällä jalalla pelannut TPS lähtee ennakkosuosikkina lauantain otteluun ja tepsin päävalmentaja Aki Vilander uskoo, että joukkue lähtee täysin voimin huomiseen otteluun.

”Pyritään tottakai yhtä energiseen peliin kuin viimeaikoina on nähty. Minkäänlaisia väsymyksen merkkejä ei joukkueessa ole, joten jalka liikkuu varmasti. Sunnuntain cup ottelusta haetaan vain ja ainoastaan jatkopaikkaa sekä syksyn tähän astisesti parasta peliä”, kertoo Vilander.

Sunnuntaina siis haetaan jälleen jatkopaikkaa Suomen Cupissa. TPS matkaa Helsinkiin pelaamaan Helsinki Unitedia vastaan, joka on F-liigan lohko B:n sijalla kaksi ja aloittanut kauden loistavasti.