ErVi varkain lopussa rinnalle ja jatkoajalla ohi – ”Selvät sävelet missä parannetaan”

TPS:n välieräavaus ErViä vastaan kulki mustavalkoisten komennossa aina viimeisille minuuteille saakka. TPS onnistui pitämään ErVin maalitekopaikat erittäin vähissä, mutta viimeisten minuuttien aikana vierasjoukkue onnistui, joista jälkimmäisen ilman maalivahtia. Jatkoajalla ErVi onnistui osumaan tolppien väliin, joten ErVille 3-4 voitto ja Mosalle siirrytään huomenna sunnuntaina TPS:n 0-1 tappioasemasta.

TPS:n päävalmentaja Aki Vilander oli kriittinen erityisesti omaa tekemistään kohtaan.

”Heikkoa pelaamista johtoasemassa ja myös hyökkäyspeli kaikkineen aika tunnustelua tänään, joten ei hirveästi lähdeä posia valmennuksen suntaan. Nukutaan ja huomiselle aika selvät sävelet missä parannetaan.”