ErVi otti revanssin Kupittaalla – ”Jokaiseen peliin pitää latautua hyvin”

ErVi otti revanssin Kupittaalla – ”Jokaiseen peliin pitää latautua hyvin”

Ottelu alkoi TPS:n hallinnalla ja kahdella maalilla, mutta ensimmäisen erän toisen puoliskon vei EräViikingit. Kenties Olivia Välimäen loukkaantuminen osin sekoitti TPS:n peliä, tosin maalipaikkoja oli myös mustapaitaisella joukkueella hyvin tämänkin jälkeen. EräViikingit karkasi toisen erän puolivälissä jo kolmen maalin johtoon ja pakotti TPS:n käyttämään aikalisän. Aggressiivisempi karvaus käänsi otetta selkeästi TPS:lle mutta kiri jäi lopulta vajaaksi, vaikka kahden päähän päästiin – kolme pistettä matkasi tällä kertaa Mosalle lukemin 5-7 (2-3, 1-3, 2-1).

– Olimme selvästi parantaneet avauspeliä keskiviikolta ja peli näytti hyvältä. Maalipaikkojakin tuotettiin läpi pelin, mutta vastustajia ei saa päästää näin monen maalin karkumatkalle. Kliseisesti jokaiseen peliin pitää tässä sarjassa latautua hyvin, ehkä puolustuspelissä tänään emme olleet aivan sillä omalla parhaalla tasollamme. Täytyy myös sanoa se, että EräViikingit paransivat peliään huomattavasti ja pystyivät nyt vaarallisempia paikkoja luomaan. Meidän täytyy parantaa hyökkäyspelin tehokkuutta, sillä pelkällä puolustuspelillä menestyminen on hankalaa, totesi ottelun jälkeen päävalmentaja Antti Hänninen.

Naisten tiivis ottelutahti saa jatkoa ensi viikonloppuna, kun ensin TPS matkustaa Kooveen vieraaksi Tampereelle ja sunnuntaina Kupittaan palloiluhallissa on kauden toinen derby FBC Loistoa vastaan.