Erilainen ilta

Erilainen ilta

SC Hawks kahmi pisteet mukaansa Leafin sunnuntai-illasta lukemin 3-4. Tehtiin yksi maali enemmän kuin vastustaja, mutta silti hävittiin peli, koska yksi tehtiin omiin. Lähtökohtiin nähden taisteltiin upeasti, vaikka tulos lopulta jäi laihaksi.

Suoritus oli ehjempi kuin torstain voitto-ottelussa Karhuja vastaan. Joukkue pelasi hyvin joukkueena ratkaisuvoiman puutteesta huolimatta. Toisaalta ei sitten myöskään ylihyökätty niin paljon kuin meillä on tapana.

TPS pelasi ottelussa hieman normaalista poikkeavassa kokoonpanossa. Kaksi peluria teki debyyttinsä B-junnujen SM-sarjassa. Elias Hakanen C1:stä pelasi sentterinä ja Ville Kaunismäki sai tulikasteensa maalinsuulla. Lisäksi Daniel Kortetmäki pelasi pitkästä aikaa hyökkääjänä. Kaikki hoitivat hyvin roolinsa. Poissaolojen myötä oli kaikille tarjolla isompaa ruutua ja etenkin vanhempi ikäluokka vastasi tähän huutoon.

Positiivista oli myös se, että vastustajan stara Oliver Sillanpää onnistuttiin tukahduttamaan kiikareille. Lenni Kemppainen vei voiton 2-0. Nuutti Knuutila palkittiin TPS-taistelijana.

Jos kehityskohteita haetaan, niin ylivoimalle pitäisi tehdä jotain. Nyt on pelattu kaksi ottelua ja kuusi ylivoimaa ilman tulosta. Ylivoimamme on kovin staattista ja hidasta.

Hawks oli uusi tuttavuus. Useasta yksityiskohdasta havaitsi, että joukkue on hyvin valmennettu. Harvalla tämän sarjan joukkueilla on esim. sellaisia harjoiteltuja vapaalyönti- ja sisäänlyöntikuvioita kuin haukoilla. Onneksi oltiin hienosti hereillä niissä eivätkä ne aiheuttaneet suurempaa tuhoa.

Ottelun tulostietoihin pääset tästä.

Seuraava ottelu on lauantaina 1.12. klo 15.00 Leafillä PoNoVoa vastaan.