Erik Storgårds TPS:n takalinjoille – “En malta odottaa!”

Erik Storgårds TPS:n takalinjoille – “En malta odottaa!”

TPS vahvistaa jo entisestään kovia takalinjojaan, kun kaksi kautta Ruotsin pääsarjassa, SSL:n Siriuksessa pelannut Erik Storgårds (26) pukee TPS-paidan ylleen. 

Suomessa SSV-kasvatti on pelannut SSV:n lisäksi Viikingeissä ja Esport Oilersissa. 132 liigan runkosarjaottelua vyölleen kerännyt Storgårds löysi peliinsä Ruotsissa uuden vaihteen ja 72 ottelussa syntyi puolustajalle komeat 16+24=40 tehot. 

Storgårds itse on äärimmäisen tyytyväinen päästessään pukemaan TPS-paidan ylleen. 

“Todella hyvät fiilikset siitä, että saatiin sopimus aikaiseksi ja pääsen edustamaan yli lajirajojen yhtä Suomen perinteikkäimmistä seuroista. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta erityisesti pallollisella osaamisellani ja tuomaan tulivoimaa takalinjoille.”

Päävalmentaja Janne Kainulainen näkee, että tuo kovaan TPS-ryhmään tärkeää uudenlaista osaamista. 

“Erik tuo meidän jo ennestään todella vahvaan puolustajakatraaseen lisää kovaa kilpailua ja mahdollisuuksia. Vahvana pallollisena puolustajana tunnettu kokenut pelaaja tuo meille erikoisosaamista alakertaan ja kaksi kautta isossa roolissa Ruotsin kovassa pääsarjassa on vienyt Erikiä paljon eteenpäin pelaajana ja ihmisenä.”

Storgårds itse odottaa malttamattomana TPS-ryhmän tapaamista. 

“En malta odottaa, että pääsen tapaamaan joukkueen ja aloittamaan yhteisen työnteon kohti Suomen mestaruutta. Lisäksi kutkuttaa jo valmiiksi päästä pelaamaan TPS-kannattajien edessä!”