Ensimmäisestä Oulun kamppailusta voitto

Ensimmäisestä Oulun kamppailusta voitto

Ottelu alkoi mustavalkoisten pallonhallinnalla, mutta maalipaikoiksi se ei konkretisoitunut. Oululaiset pääsivät pelin edetessä pyörittämään omia hyökkäyksiään ja kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon. Waltteri Vesterinen kuitenkin tasoitti ottelun komealla laukauksella ensimmäisen erän lopussa.

Toisen erän alku oli mustavalkoisille haastava, sillä viidessä minuutissa oululaiset olivat jo kolmen maalin karkumatkalla. Vesterisen toisella osumalla TPS aloitti kirin ja Lauri Eloluoto iski ylivoimalla eron vain yhteen. Kotijoukkue kuitenkin osui vain hetkeä myöhemmin omasta ylivoimastaan ja toiselle erätauolle lähdettiin tilanteessa 5-3.

TPS kuittasi nopeasti, sillä kapteeni Olli Laine iski mustavalkoiset maalin päähän vain 15 sekunnin pelaamisen jälkeen. Ottelun jo siirryttyä viimeiselle kympille palkittiin mustavalkoisten kova työ ja Lauri Stenfors tasoitti ottelun. Mustavalkoiset nappasivat ottelun itselleen ja Peteris Treksen osumalla mustavalkoiset nappasivat täyden pistepotin. Olli Kuisma torjui ottelussa 11 kertaa.

Toinen Oulun kamppailu pelataan huomenna sunnuntaina klo 18.00.