Ensimmäinen pokaali jaossa lauantaina 

Ensimmäinen pokaali jaossa lauantaina 

TPS:n liigajoukkueiden tosipelit alkavat lauantaina Eerikkilässä, kun Suomen mestaruuden kauden 21-22 päätteeksi voittanut TPS kohtaa Supercupissa Suomen Cupin voittaneen PSS:n. Jaossa on samalla kauden ensimmäinen pokaali. 

TPS ja PSS kohtasivat menneellä kaudella sekä Suomen Cupin finaaleissa, että F-liigan finaaleissa. Kesän siirtomarkkinoilla pelaajaryhmäänsä leveyttä saanut TPS sekä mm. Daniela Westerlundin (EräViikingit), että Laura Mannisen (Pixbo) riveihinsä houkutellut PSS pääsevät heti kauden alkajaisiksi mittaamaan lähtöasetelmia. 

TPS:n valmennustiimiin kuluvalle kaudelle liittynyt Jani Penttilä uskoo TPS:n olevan valmis lauantain huippuotteluun. 

“Kevään ja kesän aikana on tavoiteltu tiettyjä asioita, vaade on ollut kova ja huutoon on vastattu. Raikas ja reipas meininki harjoituksissa on tuottanut sitä, mitä on haluttu. Lauantaina kaukalossa nähdään aggressiivinen ja rohkea TPS, jonka peli on nopeata ja nälkäistä. Me uskomme omaan juttuumme ja se tulee näkymään myös kentällä.”

TPS-PSS la 10.9. klo 15.00, Eerikkilän urheiluopisto

TPS aloittaa liigakautensa 100-vuotisjuhlaottelussa lauantaina 17.9. klo 15.00 FBC Loistoa vastaan. Liput juhlaotteluun TIKETISTÄ (lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn myös klo 18.30 alkavaan miesten TPS-Oilers -juhlaotteluun).