Ennakko TPS-Steelers

Ennakko TPS-Steelers

Kotonaan voittamaton TPS kohtaa sunnuntaina 4.11. klo 12.00 Leaf Areenalla Steelersit Hämeenlinnasta. Tasaisessa SM-sarjassa ei liene helppoja otteluita, mutta silti Tepsin otteluohjelma on ollut haastava. Olemme kohdanneet sekä sarjaykkösen EräViikingit että sarjakakkosen SPV:n. Nyt vastaan astelee sarjakolmonen Steelers.

Steelers on aloittanut sarjan vakuuttavasti. Vaikka Saku Kontulainen ja Pyry Kauppinen ovat olleet poissa kokoonpanosta, niin ainoastaan SC Hawks on pystynyt ryöstämään pisteet teräsmiehiltä. Teräsratas on murskannut sekä PoNoVon, OLSsin että Tiikerit.

TPS ei ole otellut Steelersejä vastaan vielä tällä kaudella. Se vähä mitä olen Steelersin pelejä videolta nähnyt, niin joukkue pelaa edelleen varsin fyysistä säbää. Ykköskenttä Pieti Alatalon johdolla on sarjan parhaita viisikoita.

Jos jotain heikkouksia Steelersistä koittaisi löytää, niin pari kertaa heillä on ollut ongelmia lopussa pitää hankittu johto. Muutenhan Steelers aloittaa aina kovaa ja useimmissa matseissa tekee avausmaalin. Lisäksi Steelers on kovaa pelaavana hiukkasen jäähyherkkä joukkue. Johtaa SPV:n kanssa sarjan kokonaisjäähymäärissä näin suppean neljän kierroksen otannan perusteella. Toisaalta kokonaisjäähymäärä näyttää korreloivan negatiivisesti sarjasijoituksen kanssa, sillä Koovee vähimmillä jäähyillä on sarjan viimeisenä.

TPS:n kentälliset tulevat hienoisesti muuttumaan sunnuntain otteluun. Saavu paikanpäälle Leafille toteamaan miten. Ottelu striimataan Gamesaver palveluun sekä Youtubeen.