Ennakko TPS-Karhut

Ennakko TPS-Karhut

Länsirannikon herruudesta mitellään torstain 15.11. arkipelissä klo 19.00 Leaf Areenalla Karhuja vastaan. Joukkueiden ollessa tasapistein säälipleijariviivan alapuolella, on kyseessä ns. kuuden pisteen ottelu, vaikka ottelussa on toki jaossa ainoastaan ne tavanomaiset kolme pistettä.

Karhuilla on alla kolme häviötä SPV:lle 7-3, OLS:lle 8-3 ja Hawkseille 11-3. Lisäksi Karhut on voittanut Kooveen ja hävinnyt Oilersille sekä ainoassa kotiottelussaan sarja-avauksessa peitonnut Classicin. Porilaisten otteluohjelma on sangen erikoinen, kun avauskierroksen jälkeen Karhut pelaa peräti seitsemän vierasottelua peräkkäin.

Karhuja ei olla kohdattu aikaisemmin tällä kaudella. Perinteisesti Karhut on ollut sitkeä pala Tepsille. Ottelutulokset muita joukkueita vastaan antavat osviittaa, että todennäköisesti on tiukka matsi tulossa. Tilastot ovat sikäli Tepsin puolella, että olemme sarjan ensimmäisillä kierroksilla pystyneet tekemään lähes tuplasti enemmän maaleja kuin Karhut. Myös maaliero meillä on hieman parempi, vaikkakin pakkasella sekin.

Povataan kotijoukkueelle 8-5 voittoa luottaen siihen, että TPS on nousukunnossa.