Emilia Pietilä pelaa loistavaa alkukautta – “Kutsu tuli yllätyksenä, mutta olen innoissani!”

Emilia Pietilä pelaa loistavaa alkukautta – “Kutsu tuli yllätyksenä, mutta olen innoissani!”

TPS:n riveihin viime kauden päätteeksi Loistosta Emilia Pietilä on pelannut vahvan alkukauden. SBS Wirmon kasvatti on tuonut TPS-puolustukseen lisää pallollista osaamista. Kun tähän lisätään varsin terävästi liikkuvat jalat, on seurauksena ollut kutsu naisten maajoukkueen matkaan.

“Naisten maajoukkuevalinnasta olen kyllä tosi tyytyväinen. Tuli yllätyksenä itselle, että valittiin mukaan, mutta oon innoissani tästä kokemuksesta. Lisäksi tämä on erinomainen mahdollisuus nähdä missä oma taso menee suhteessa kansainväliseen vauhtiin tällä hetkellä. Tulevaisuudessa tavoitteena on vakiinnuttaa paikka siellä.”

Pietilä on pelannut alkukaudesta Meri-Helmi Höynälän johtamassa kentällisessä, joka on ihastuttanut liikkuvalla ja aloitteellisella pelillään. 

“TPS-ura on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Oon tyytyväinen omaan tekemiseen, mutta parannettavaa on vielä paljon. Uskon, että tässä joukkueessa tulen kyllä kehittymään kovasti.”

”TPS-ura on lähtenyt ihan hyvin käyntiin”, toteaa Pietilä vaatimattomasti. Kuvat Esa Takalo

TPS kohtaa lauantaina odotetussa huippukamppailussa viime kauden finaalivastustaja PSS:n. Suomen Cupin puolivälieräarvonta heitti vielä F-liigan suuret vastakkain Cupissa ja joukkueiden yhteisellä päätöksellä lauantaina pelataan myös Cupin välieräpaikasta. 

“Odotettavissa on tiukka kamppailu. PSS on yksi meidän kauden päävastustajista ja meidän pitää onnistua omassa tekemisessä hyvin jokaisella kolmella viisikolla. Mielestäni olemme aloittaneet kauden vahvasti. Tekeminen treeneissä on niin laadukasta, että sitä kehittyy väkisinkin. Uskon, että tämä näkyy myös tällaisessa ison panoksen pelissä”, Pietilä päättää luottavaisena.

TPS-PSS la 15.10. klo 15.00, Kupittaan palloiluhalli – Liput ennakkoon Tiketistä

TPS-SBPro su 16.10. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli – Liput ennakkoon Tiketistä