Eliittisarjan karsinnat 1. turnaus

Eliittisarjan karsinnat 1. turnaus

SM-sarjan jäätyä haaveeksi pyrimme nyt ylialueelliseen eliittisarjaan. Tässä ikäluokassa karsinnatkin ovat ylialueellisia eli Länsirannikolle ei ole omia kiintiöpaikkoja kuten nuoremmissa ikäluokissa. Karsinnoissa on neljä lohkoa ja meidät on sijoitettu lohkoon 4 seuraavien joukkueiden kanssa: Classic II Tampereelta, Tampereen Ilves, O2-JKL/MuurameYritys, FBC Turku II ja Ylöjärven Pallo Keltainen. Yksinkertaisen sarjan jälkeen lohkojen kaksi parasta pääsevät eliittisarjaan.

Ensimmäisessä turnauksessa Ylöjärvellä meitä vastaan pelasivat kolme viimeksi mainittua joukkuetta. Ensinnä kohtasimme paikallisvastustajan Turusta eli FBC:n. Heidän parhaat poikansa olivat samaan aikaan Turussa pelaamassa SM-sarjaa Kooveeta vastaan, joten tämän kakkosjoukkueen kukistaminen ei ollut kovinkaan vaikeata. Loppulukemat meille 0-9.

Toisessa pelissä sama juttu. Järjestävän seuran Ylöjärven Pallon parhaat pojat olivat pelaamassa SM-sarjaa Espoossa. Kakkosjoukkue oli meille helppo suupala. Voitto keskeytyksellä 12-0 ajassa 33:43. Kolmannessa pelissä odotimme parempaa vastusta, mutta ei sitä juurikaan tullut. Tarjottiin sen verran hunajaa, että ampparit tukehtuivat siihen eikä Yrityksestäkään ollut apua. Päivä päätettiin 1-11 voittoon.

Karsintoja jatketaan vasta neljän viikon kuluttua su 28.10. Sport Gardenissa Turussa.