Eliittisarja alkanut

Eliittisarja alkanut

Ylialueellinen eliittisarja saatiin vihdoin käyntiin viime viikonloppuna Jyväskylässä. Etukäteen jännitettiin kuinka kovia joukkueita sieltä tulee vastaan. Ensimmäisessä turnauksessa päästiin kuitenkin melko helpolla.

Ensimmäisessä ottelussa kohtasimme Nokian KrP:n. Vajaassa 40 minuutissa niitattu 0-12 voitto kertoo kaiken pelistä. Outoa, että Nokia oli ylipäätään selvinnyt karsinnoista sarjaan tai sitten heillä ei vaan ollut lähellekään paras päivänsä.

Toisessa pelissä vastaan tuli Ilveksen kakkosjoukkue. Ilveksen ykkösjoukkueen olimme voittaneet karsinnoissa 8-4. Ehkä sen takia lähdettiin vähän löysästi pelaamaan, kun ajateltiin homman hoituvan itsekseen. Vastustaja päästettiin 4-2 johtoon ennen kuin aloitettiin pelaamaan. Viimeisellä pelimiehen kympillä sitten tehtiin kuusi maalia ja kuitattiin pisteet 4-8 voitolla.

Toivotaan, että seuraavassa turnauksessa saataisiin kovempaa vastusta. Tavoite on kevään peleissä ja ikäluokan parhaiden kehitysvauhdissa on vaikea pysyä, jos peleissä pääsee liian helpolla. Onneksi viimeistään FBA:ssa sitten päästään mittaamaan SM-sarjalaisten tasoa.

Pelireissun jännittävimmät hetket koettiin paluumatkalla Urjalassa, kun bussi hajosi. Siitäkin selvittiin ja joukkue on taas yhtä kokemusta rikkaampi.

Otteluiden tulostietoihin pääset tästä.