Classic on kaadettu!

Classic on kaadettu!

Tepsittäret järjestivät tänään huikean näytöksen Kupittaalla, kun sarjakärki Classic kaatui lukemin 7-6 (1-1, 2-2, 4-3). Aiemmin tällä kaudella samaan suoritukseen on pystynyt vain SB Pro. ”Pelillisesti täysin ansaittu voitto hienosta työstä”, kommentoi päävalmentaja Aki Vilander suojattiensa suoritusta.

Jos lokakuussa Tampereella hallitsi Classic, otti TPS tänään kuskin paikan haltuun heti alkuvihellyksestä lähtien. Hyökkäykset vyöryivät helpon näköisesti vastustajan päätyyn ja maalipaikkoja saatiin jokaiseen vaihtoon. ”Lataus oli kova ja saatiin vastustajan olo epämukavaksi fyysisesti ja henkisesti”, jatkaa Vilander.

Ottelu kulminoitui kolmannen erän alkuun, kun tepsittäret tekivät 3 maalia alle kolmessa minuutissa, ja Classic oli pakotettu aikalisään. Vieraat nousivat vielä maalin päähän ottelun lopussa, kun hurjia minuutteja ottelussa luutinut Tiina Hoikkala kärsi rangaistustaan ja Classic pääsi pyörittämään kahden naisen ylivoimaa ilman maalivahtia. Aika kellossa oli kuitenkin kotijoukkueen puolella ja summerin soidessa voitto tamperelaisista oli tosiasia.

Onnistumiset pisteiden muodossa jakautuivat useammalle pelaajalle, ja päivän eniten pojoja rohmusi Milla Nordlund (2+2). Kahteen pisteeseen ylsivät Sofia Leino (2+0), Laura Rantanen (1+1), sekä Jenna Saario (1+1).