C1-poikien finaalisarja starttaa lauantaina Helsingissä

C1-poikien finaalisarja starttaa lauantaina Helsingissä

C1-poikien finaalissa kohtaavat samat joukkueet kuin vuosi sitten ikäluokkaa alempana. Viime kautena pelattiin kolme maalin peliä ennen kun mestari saatiin selville. Näistä kolmesta ensimmäisen voitti ErVi jatkoajalla 5-4, toisen TPS rankkareiden jälkeen 5-4 ja kolmannen ErVi varsinaisella peliajalla 6-5. Saa nähdä meneekö yhtä tiukaksi tänä vuonna.

Runkosarjaottelut päättyivät välillämme lokakuussa Turussa ErVin voittoon 7-13 ja maaliskuussa päätöskierroksella Mosahallissa ErVin 8-6 voittoon. Tällä historialla EräViikingit on finaalisarjassa suosikki, mutta joskus kaikki valtakaudet päättyvät ja dynastiat kaatuvat. Onko se aika viikonloppuna? Tepsin nousujohteinen kausi syksyn jumbosijoilta finaalin on jo sinänsä huikea tarina, mutta nyt on mahdollista saada siihen vielä kultainen kruunu.

Vastustajan vahvuuksiin ja heikkouksiin ei tässä yhteydessä pureuduta, vaan jääköön ne kaikkien katsojien itsensä arvioitavaksi. Sen verran kuitenkin voidaan valaista, että ErVi ei tule saamaan henkistä yliotetta ilmoittamalla kokoonpanonsa myöhässä tai myöhästymällä esittelystä saati muilla tempuilla.

Espoolaisista poiketen emme pidä joukkueiden kannustamista lapsellisena vaan toivotamme ErVin kannustusjoukot runsain mitoin saapumaan sunnuntaina Leafille. Tullette kokemaan jotain ennennäkemätöntä tässä ikäluokassa.

Mikäli et pääse sunnuntaina klo 17 Leafille, niin ottelu on seurattavissa Fanseatissa osoitteessa:

https://www.fanseat.com/event/16428

#OURTURN