Antti Peiposesta TPS Salibandyn harrastevastaava

Antti Peiposesta TPS Salibandyn harrastevastaava

TPS on kiinnittänyt riveihinsä uuden harrastevastaavan, kun Jussi Kauppi siirtyy kohti seuraavia haasteita. Uutena harrastevastaavana aloittaa Antti Peiponen, joka toimii myös seuran A-nuorten vastuuvalmentajana.

30-vuotias Peiponen on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja hänellä on yhteensä yhdeksän vuoden kokemus salibandyseuratyöstä Tapanilan Erän organisaatiosta, sekä sveitsiläisestä Unihockey Basel Regiosta. Harrastevastaavan roolissa Peiponen ohjaa ja koordinoi TPS Salibandyn harrastetoimintaa sekä vastaa mm. Leaf Areenalla järjestettävästä hallisarjasta.

“Mikäli salibandyn pelaaminen ei kiinnosta kilpailumielessä, on tärkeää että meiltä löytyy vaihtoehtoja myös erilaiselle harrastamiselle hienon lajin parista”, toteaa Peiponen.

Uuden pestin Peiponen ottaa vastaan kovin odotuksin.

“TPS on tehnyt pitkän aikaa loistavaa työtä harrastepuolella ja lupaan, että trendi jatkuu nousevana myös tulevina kausina. Uskon, että kokemukseni Tapanilan Erästä ja Sveitsistä tuo myös eri näkökulmaa siitä, miten voimme toimintaamme kehittää. Varsinkin tyttöpuolella tavoittelemme kasvua. On hienoa liittyä TPS:n toimiston ammattitaitoiseen tiimiin mukaan!”

Peiponen on aloittanut perehtymisjakson Jussi Kaupin johdolla TPS:n toimistolla.

Kuva: Lieberherr Photography

Yhteystiedot:

Antti Peiponen
antti.peiponen@tpssalibandy.fi
puh. 0400 901 336