Antti Peiponen palaa Sveitsiin

Antti Peiponen palaa Sveitsiin

TPS Salibandyn harrastevastaavana sekä A-nuorten (P21) vastuuvalmentajana kaudesta 20-21 lähtien työskennellyt Antti Peiponen palaa kuluvan kauden jälkeen Sveitsin salibandy-ympyröihin. Laadukasta työtä haastavina aikoina tehnyt Peiponen jättää suuren loven TPS-yhteisöön. 

Peiponen itse on viihtynyt mustavalkoisissa erinomaisesti, mutta Sveitsissä jo aiemmin pitkään työskennelleenä alppimaa veti puoleensa uusien haasteiden muodossa. 

“Haikeilla mielin lähden Turusta pois kohti Sveitsiä ja  uusia haasteita. Kaksi vuotta Turussa ovat olleet hienot ja opettavaiset näiden haastavien aikojen keskellä. On ollut upeaa päästä mukaan tähän intohimoiseen TPS-yhteisöön, jossa tehdään hienoa duunia yli lajirajojen. Minulle on ollut merkityksellistä olla mukana tässä porukassa kenelle mustavalkoiset värit merkkaavat äärettömän paljon. Jokapäiväisessä työssä toimistolla ja kentän laidalla olen päässyt työskentelemään raudanlujien ammattilaisten kanssa, joilta olen oppinut todella paljon.”

TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio kiittelee Peiposen työpanosta. 

“Antti tuli Seuraan aikanaan koronakeväänä hankalaan ajanjaksoon. Siitä huolimatta on ollut hieno huomata millä tunteella ja asenteella hän on painanut töitä niin A-junnujen kuin harrastetoiminnan eteen pyytettömästi. Tästä iso kiitos koko organisaation puolesta!”

“Iso menetys tietenkin meille, mutta onneksi harrastetoiminnan osalta pystymme jättämään nousujohteisen toiminnan osaaviin käsiin. Antin seuraaja tiedotetaan lähiaikoina.”