A-poikien tryoutit alkavat 3.5.2019!

A-poikien tryoutit alkavat 3.5.2019!

A-nuorten SM-sarjassa menestykseen tähtäävään joukkueemme tryout-jakso käynnistyy 3.5. Leaf Areenalla. Joukkueeseen haetaan motivoituneita, tavoitteellisia ja urheilullisia pelaajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan työntekoon huippu olosuhteissa ja valmennuksessa.

Pelaajia autetaan kohti heidän omia tavoitteitaan ja samalla tarjotaan eväitä aikuisiälle niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin. TPS Salibandy on jo pitkään kehittänyt pelaajia kansalliselle huipputasolle ja entisiä junioreitamme pelaa tälläkin hetkellä aivan kansainvälisellä huipulla. Lisäksi mukaan mahtuu pelaajia, jotka urheilun avulla ovat löytäneet myös toisenlaisia urapolkuja elämäänsä. Meillä intohimo, avoimuus ja yhteisöllisyys ovat arvoja, jotka ohjaavat toimintaamme.

A-poikien valmennuksesta vastaa tulevalla kaudella Toni Läntinen. Valmennustiimiin kuuluvat lisäksi lajivalmentaja Miska Sulander ja fysiikkavalmentaja Maria Valtanen.

Valmennuksen mietteitä tulevasta kaudesta täältä!

(https://tpssalibandy.fi/toni-lantisesta-a-nuorten-paavalmentaja-kaudelle-2019-2020/)

A-ikäisten toiminnasta TPS Salibandyssä vastaa valmennuspäällikkö Michael Fager. Lisätietoja joukkueen toiminnasta saat valmennuspäälliköltä sähköpostitse. Uusien pelaajien tryout-ilmoittautumiset suoraan sähköpostilla Fagerille.

michael.fager@tpssalibandy.fi

Seurassa pelaavien ei tarvitse ilmoittautua valmennuspäällikölle erikseen.

Aikataulu viikoille 18/19:

Pe 3.5. Leaf Areena

16:30-18:15 Avauspalaveri ja lajiharjoitus

Ti 7.5. Kupittaan palloiluhalli tai urheiluhalli (aika ja kellonaika tarkentuu myöhemmin)

Fyysiset testit

To 9.5. Kupittaan palloiluhalli

16:30-18:15 Lajiharjoitus

Pe 10.5. Kupittaan palloiluhalli

16:30-18:15 Lajiharjoitus