04-poikien valmennus kaudelle 2019-2020 valittu – Jani Juusti palaa mustavalkoisiin!

04-poikien valmennus kaudelle 2019-2020 valittu – Jani Juusti palaa mustavalkoisiin!

TPS Salibandyn C1-poikien valmennukseen kaudelle 2019-2020 on valittu Jani Juusti ja Saku Sainio, lisäksi Harri Hakala tulee toimimaan ikäluokassa pelaajaliikenteen koordinaattorina ja valmennuksen apuna pelaajien yksilöllisessä valmennuksessa. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Sampo Hautala, joka näin ollen vastaa molemmista TPS Salibandyn C-ikäluokan joukkueista.

Juusti palaa mustavalkoisiin vuoden tauon jälkeen ja on tuttu toimija seuran valmennuspuolella. Mies on tottunut menestymään, kehittäen samalla pelaajia kohti terävintä huippua. Viimeisiltä C-juniorikausiltaan valmentajana oli tuloksena kaksi SM-hopeaa ja useita juniorimaajoukkuepelaajia. Sainio toimi jo kuluvalla kaudella 04-ikäluokan valmennustiimissä ja tuo täten jatkuvuutta joukkueen toimintaan. Kasassa on takuulla alueen, ellei koko Suomen kovin C-ikäluokan valmennustiimi!

Joukkueen tryout-jakso pidetään 8.4.-28.4.2019, joten mikäli pelaaminen mustavalkoisessa huippuvalmennuksessa ja joukkueessa kiinnostaa, ole yhteydessä Jani Juustiin (janijuusti@hotmail.fi tai puhelimitse iltaisin 040 853 6343).

Alla valmennuksen mietteitä tulevasta!