TPS:n naiset jatkoi voittokulkuaan

TPS jatkoi voittokulkuaan tänään Kupittaalla, kun se kaatoi SB-Pro:n numeroin 9-3. TPS:n tämän päivän voitto oli joukkueelle jo kolmas perättäinen ja on vain kahden pisteen päässä sarjassa kolmantena olevasta Classicista, jolla on pelattuna yksi peli turkulaisia enemmän.

Turussa nähtiin tänään erittäin vakuuttava TPS, joka aloitti maalinteon, kun ottelua oli käyty vasta alle minuutti. SB-Pro pääsi tasoittamaan, mutta sen jälkeen alkoi tepsin esitys. Laura Rantanen onnistui ottelussa jopa kolmesti ja uskomatonta kautta pelaava Milla Nordlund osui kahdesti. SB-Pro sai viimeisessä erässä kaksi maalia aikaiseksi, mutta maaliero oli tässä kohtaa hieman liikaa. Muutama minuutti myöhemmin TPS:n Sofia Leino lopetti nurmijärveläisten loppukirin ja laukoi ottelun loppulukemat 9-3:een.

”Pystyttiin ammattimaisesti valmistautumaan päivän peliin junassa, jossa saimme hyvät yöunet. Olimme itseasiassa tänään vielä raikkaammalla jalalla kun eilen ja pallokin on alkanut pikkuhiljaa tottelemaan lapaa paremmin. Tänään oli siistiä olla taustalla ja nauttia pelaajien hyvästä ja positiivisesta tunteesta ja onnistuneista suorituksista”, kertoi TPS:n päävalmentaja Aki Vilander pelin jälkeen.